Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη στην πρεμιέρα του Euro για τη Γαλλία, 2-1 τη Ρουμανία (βίντεο)


Με το υπέροχο γκολ του Παγέτ στο 89΄ η Γαλλία νίκησε 2-1 τη Ρουμανία στην πρεμιέρα του EURO 2016 κι έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στη διοργάνωση που φιλοξενεί.

Μπροστά σε 80.000 οπαδούς της η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ έκανε «ποδαρικό» με το... δεξί απέναντι στη σκληροτράχηλη και καλά «διαβασμένη» Ρουμανία, η οποία παρά την ήττα που γνώρισε στο τέλος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Παίζοντας με πάθος κι έχοντας εξαιρετική αλληλοκάλυψη στην άμυνα, η ομάδα από τα Βαλκάνια στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, που με την εμφάνισή της δεν έπεισε ιδιαίτερα αυτούς που τη βλέπουν να πηγαίνει πολύ ψηλά στο τουρνουά.

Έστω κι έτσι, όμως, οι «τρικολόρ» κατάφεραν με το εκπληκτικό γκολ του Παγέτ στο 89΄ να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να μπουν από νωρίς σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.