Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Eλένη Κουντουρά στην Πέλλα προσκεκλημένη της Θ. Τζάκρη


Επικείμενη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Πέλλα μετά από πρόσκληση της Θεοδώρας Τζάκρη 

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά θα επισκεφθεί την Πέλλα στις 8 και 9 Ιουλίου, αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση της Υφυπουργού Βιομηχανίας και βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη.

Τα παραπάνω αποφασίσθηκαν στη συνάντηση των δύο υπουργών, όπου συμφωνήθηκε να επισκεφθούν τουριστικές υποδομές και να εξετάσουν θέματα αξιοποίησης των εν λόγω υποδομών και τουριστικής προβολής του νομού Πέλλας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στο αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας, στο ανεμοδρόμιο Παναγίτσας, στη Βεγορίτιδα, στον Άγιο Αθανάσιο, στα λουτρά Πόζαρ και άλλα.

Παράλληλα, η κ. Θεοδώρα Τζάκρη απηύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Γιώργο Τερζάκη, την οποία και αποδέχτηκε, προκειμένου να συνοδεύσει τις δύο Υπουργούς στο Καϊμάκτσαλαν. Σημειώνεται ότι η εποπτεία και διαχείριση του χιονοδρομικού κέντρου επανέρχεται στην ΕΤΑΔ ΑΕ. Η επίσκεψη στοχεύει στην εξέταση των προοπτικών επέκτασης της τουριστικής περιόδου και καλύτερης τουριστικής αξιοποίησης τόσο των υποδομών όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.