Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα νέα Γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Αλμωπίας (φωτο)


Νοικοκύρεμα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Έτσι συνεχίζει να πορεύεται η Διοίκηση των Λουτρών, η οποία αποφάσισε και υλοποίησε την μετακόμιση των γραφείων της Δημοτικής Επιχείρησης από τους χώρους του Αλεξάνδρειου Υδροθεραπευτηρίου όπου προκαλούσαν συμφόρηση, σε ένα ευρύχωρο κτίριο ακριβώς πάνω από τον καταρράκτη που μέχρι σήμερα έμενε κλειστός σε αχρηστία.

Τα νέα γραφεία εξασφαλίζουν πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους, καθώς επίσης και σωστή οργάνωση του ογκώδους αρχείου της Δημοτικής Επιχείρησης. Παράλληλα, συστεγάζονται τα γραφεία όπου εργάζεται και συνεδριάζει η Διοίκηση. Συγκεκριμένα, υπάρχουν γραφεία για τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Διευθυντή, το Δ.Σ., την Γραμματεία, το αρχείο, τη στιγμή που μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχαν μόνο δύο μικροί χώροι δίπλα στις εσωτερικές πισίνες.

Όλα τα παραπάνω δεν κόστισαν ούτε ένα ευρώ στην Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, αρκούσαν η πολιτική βούληση, ο προγραμματισμός, η οργάνωση και η μεθοδικότητα.
Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα που φέρνει την Λουτρόπολη του Δήμου Αλμωπίας πιο κοντά στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων, καθώς όπως είναι γνωστό έχει ενταχθεί στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.