Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η 17η Γιορτή Κερασιού στον Αρχάγγελο Αλμωπίας (φωτο)


Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της 17ης Γιορτής των Κερασιών του Αρχαγγέλου το τριήμερο 22,23 & 24 Ιουλίου 2016. Τις εκδηλώσεις και των τριών ημερών παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλοί επισκέπτες - ντόπιοι και όχι μόνο-  αφού η Γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός για τον τόπο και έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη, χάρη στην άριστη οργάνωσή της.

Η γιορτή είναι ένα πολιτιστικό γεγονός που στόχο της έχει να αναδείξει τον όμορφο και φιλόξενο τόπο μας, να προβάλει το αρίστης ποιότητας τοπικό προϊόν του χωριού, το κεράσι, αλλά και να παρουσιάσει την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου μας αλλά και της πατρίδας με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από την περιοχή μας, αλλά και από άλλες  περιοχές της Ελλάδας. 

Και όλα αυτά στον Αρχάγγελο σε ένα χωριό με πλούσιες φυσικές ομορφιές και σε έναν πανέμορφο χώρο, το πέτρινο αμφιθέατρο του χωριού, ιδανικό για ποιοτικές παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Να συγχαρούμε όλους τους μικρούς ηθοποιούς που αναπαραστήσανε άψογα  σκηνές από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο και τον παραδοσιακό αρραβώνα, αλλά και τα παιδιά που χορέψανε τόσο όμορφα τους παραδοσιακούς χορούς.

Ευχαριστούμε θερμά:

Τον Μορφωτικό Σύλλογο Περίκλειας «Η Αγία Παρασκευή» για την άψογη συνεργασία. 

Όλους τους συλλόγους που δέχτηκαν με χαρά τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της γιορτής των κερασιών. 

Το Δήμο Αλμωπίας και το Δήμαρχο για τις τεχνικές του υπηρεσίες και τις υπηρεσίες καθαριότητας. 

Τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κύριο Δρένο Διονύση, που ήταν πανταχού παρόν στη γιορτή χάρη στις ενέργειές του για τον καθαρισμό του χώρου των εκδηλώσεων τόσο πριν όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της γιορτής, όσο και για τη δική του προσωπική εργασία.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης που στήριξή τους μας βοηθάει πολύ σημαντικά , αλλά και εμμέσως βοηθούν στη πραγματοποίηση των πολιτιστικών δρώμενων των συλλόγων.

Την Εθελοντική ομάδα πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών του Δήμου Θερμαϊκού για την υγειονομική κάλυψη.

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ορεινά Προϊόντα» και τους κερασοπαραγωγούς για τα κεράσια που πρόσφεραν στη γιορτή.

Τις κυρίες του χωριού για τις πίτες και τα γλυκά που έφτιαξαν και προσφέρθηκαν στους συλλόγους.

Όλους τους εθελοντές της γιορτής μικρούς και μεγάλους που δούλεψαν ακούραστα και πρόθυμα στην καθαριότητα, την κουζίνα, το ψήσιμο, το σερβίρισμα των συλλόγων κ.λ.π. και  πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και τις τρεις μέρες των εκδηλώσεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.