Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκρουση τρένων στην Ιταλία με 20 νεκρούς και 50 τραυματίες


Tουλάχιστον είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 έχουν τραυματιστεί σε μετωπική σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών στη νότια Ιταλία κοντά στο Μπάρι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Πολλοί επιβάτες, όπως αναφέρει η La Republica έχουν παγιδευτεί στα βαγόνια από τη σφοδρότατη σύγκρουση των δύο τρένων στις γραμμές μονής τροχιάς. Τα πρώτα βαγόνια των δύο τρένων έχουν διαλυθεί εντελώς. Μεταξύ των διασωθέντων τραυματιών υπάρχει και ένα μικρό παιδί που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.
«Ο απολογισμός αυτός, όμως, δυστυχώς, δεν είναι ακόμη οριστικός», αναφέρει η δημόσια τηλεόραση Rai. O Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματταρέλλα, χαρακτήρισε το δυστύχημα «μια απαράδεκτη τραγωδία» και ζήτησε να ερευνηθούν άμεσα και σε βάθος τα αίτια της τραγωδίας.

Δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, αν το τραγικό δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή σε μηχανική βλάβη.

Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία που δίνουν μάχη γαι τη διάσωση των ανθρώπων από τα συντρίμμια των τρένων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.