Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Επιστρέφεται ο ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο για το 2013


Συμψηφίζεται με τη φορολογία
Ακολουθεί η επιστροφή για το 2014

Το Σαββατοκύριακο συνάντηση του με την Ομάδα Παραγωγών Κύρου «Μέγας Αλέξανδρος» στα πλαίσια συναντήσεων του με αγρότες και μεταποιητές

Το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την επιστροφή του ΕΦΚ του αγροτικού πετρελαίου για το έτος 2013, η οποία θα συμψηφιστεί με την φορολογία αυτό το διάστημα. Έχουν ζητηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία και για το 2014 για να επιστραφεί άμεσα. 

Ο βουλευτής στα πλαίσια συναντήσεων του  με τους αγρότες και τους μεταποιητές θα συναντηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με την Ομάδα Παραγωγών Κύρου «Μέγας Αλέξανδρος». 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Σηφάκη έχεις πολύ θράσος. Μας ενημερώνεις για κάτι που το κατήργησες.
    Μας κατηγορείς ότι κοιμόμαστε, ενώ εσύ χαριεντίζεσαι με την ομάδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία δεν αξιοποίησε το πρόγραμμα και στην πραγματικότητα εσύ κοιμήθηκες και γιαυτό και για τα 6 εκατομμύρια που χάθηκαν από τη συνδεδεμένη με το χυμό.
    Μας κατήγγειλες ότι παράνομα πήραμε για τα ροδάκινα, ενώ είσαι βουλευτής του νομού. Και αυτό θα γραφτεί στο βιβλίο γκίνες.
    Μάλλον ζεις με τις ιδεοληψίες σου και με τις αυταπάτες σου. Ωστόσο εκεί που θα πας στην ομάδα, θα πρέπει να σε ξυπνήσουν, να σε προσγειώσουν και να σε στείλουν από κει που ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρασμανη κουλαρε..., καταλαβε πλεον οτι εισαι χαμενος..

      Διαγραφή
  2. Σήφακα, θέλω να βγάλεις τα στοιχεία που έχεις για τον Καρασμάνη. Για τα λεφτά που έδωσε στους ροδακινοπαραγωγούς για να τρέχει με φιτίλια όπως λες. Θάχει πλάκα. Άντε βιάσου, βγάλτα. Αλλιώς ξέρεις τι λένε γιαυτούς που λένε πολλά και δεν τα πραγματοποιούν ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτα δοθηκαν βασισμενα μονο σε ενα email σουπα απο την Ευρωπη, μην μας τσιγκλας Καρασμανη, δεν σε παιρνει..

      Διαγραφή
  3. Τελικά τα δύο γραφεία ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ- ΣΗΦΆΚΗΣ σχολιάζουν μόνοι τους. Πολυ πλάκα εχετε. 2-2 προς το παρόν... κι εμείς καταλαβαίνουμε τον πάτο της πολιτικής σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λεφτα απο την συνδεδεμενη του ροδακινου χυμου που ειναι ρε απατεωνες;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έτσι μπράβο Γιάννη βγάλε αυτό το e-mail, στο είπα, για να δούμε τα καμώματα του Καρασμάνη και να γελάσει καθε πικραμένος.
    Αλλά, κάτσε ρε Γιάννη, στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε, η αλληλογραφία δεν γίνεται με e-mail; αυτή την περιέργεια έχω. βγάλτο λοιπόν για να λυθεί και εμένα η απορία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11kai 53 γιατί αυτό το ειρωνικό σχόλιο; Και πως έβγαλες το συμπέρασμα; Γιατί τα παιδιά του γραφείου του Καρασμάνη να σχολιάσουν; Δεν έχουν κανέναν ιδιαίτερο λόγο, επιπλέον δεν υπάρχει ανακολουθία λόγων και πράξεων του Καρασμάνη και καμία παράνομη ή παράτυπη πράξη για να τον υπερασπιστούν. Άλλωστε εδώ και 2 μέρες το γραφείο του Καρασμάνη είναι κλειστό λόγω πένθους. 20 χρόνια βουλευτής την πολιτική την κράτησε ψηλά, γιαυτό και ο λαός τον ανταμείβει
    Δεύτερον, τα παιδιά του γραφείου του Σηφάκη δεν τα γνωρίζω και δεν μπορώ να πω τίποτε εις βάρος τους από τη στιγμή που είναι πασίγνωστο ότι σχολιαστή είναι ο ίδιος ο Σηφάκης. Το γνωρίζουν και οι πέτρες. Και όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με τον Καρασμάνη αλλά και με την Τζάκρη. Γιαυτό και δρα «σαν ταύρος σε υαλοπωλείο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.