Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

26 συλλήψεις για την εισβολή στην Μητρόπολη Θεσ/νίκης


Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών που έκαναν σήμερα το πρωί άντρες των ΜΑΤ, ύστερα από την εισβολή τους στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι 26 προσαχθέντες, συνελήφθησαν για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των αντιεξουσιαστών, εισέβαλε νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, διακόπτοντας την κυριακάτικη λειτουργία, διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Τι αλλο χουντικο νομο θα ξεθαψετε ρε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον πάσχεις από νοητική υστέρηση...Ή νομίζεις ότι κάνεις επανάσταση ρε??

      Διαγραφή
    2. Πανε καντο σε ενα απο τα παρανομα τζαμια που λειτουργουνε στην χωρα να απαλαχθουμε απο σενα....

      Διαγραφή
  2. Οι αθεοι θα πρεπε να τιμωρηθουν αναλογα..αλλα ας τολμησουν να το κανουν αυτο σε χωρες μουσουλμανικες,αν φορανε παντελονια,εκτος και αν ειναι λουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονοματα και φωτο των παρακτρατικων αντιεξουσιαστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ τα κηρύγματα μίσους των μητροπολιτών είναι καλύτετα, πιο ανθρώπινα και νορμάλ! Αναρχικοί, μητροπολίτες στο ίδιο καζάνι βράζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταδικάζει τις συλλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τοσα χρονια κρισης και η εκκλησια για αλλη μια φορα ειναι απουσα απο τα προβληματα του απλου λαου. Διαχωρισμος τωρα , πληρωμη παπαδων απο την εκκλησια, τακτοποιηση των αυθαιρετων τους (ναοι μοναστηρια και λοιπα αυθαιρετα) φορολογηση κανονικη και ελεγχος στο μαυρο χρημα που διακινουνε.Οταν θα γινουν ολα αυτα και θα παψουμε να θυμιζουμε ισλαμικες χωρες στο φονταμενταλισμο τοτε θα ενοχλουμαστε απο τετοιου ειδους επιθεσεις προς την εκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα.....
      Δηλαδή φιλαράκι αν μπούμε στα γραφεία του Σύριζα και τα κάνουμε λαμπόγιαλο επειδή μας φλόμωσαν στο ΨΕΜΑ και την ΠΑΠΑΡΙΑ μόνο και μόνο για να πάρουν την εξουσία θα είμαστε δικαιολογημένοι;;;

      Διαγραφή
  7. Ψευτοκουλτουριαρηδες, διεθνηστες, δηθεν αναρχικοι παλιοτεμπελιδες χασικλιδες κοπριες...αν τολματε πηγεντε σε ισλαμικο κρατος και μπητε σε τζαμι...και μετα μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ σε κοτέτσι δεν μπορούν να μπούν γιατί φοβούνται τον κόκορα....οι κότες.

      Διαγραφή
    2. Το ιδιο επιπεδο με τους ισλαμιστες εχετε.Αν ζουσατε στη μεση ανατολη θα εισασταν χριστιανο ταλιμπαν.

      Διαγραφή
    3. Μας μπερδεύεις...Εδώ μιλάμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ .ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
      Και για να συνεχίσουμε στην λογική σου γιατί αυτά τα καλόπαιδα δεν πήγαν σε ένα τζαμί για να εκφάσουν την οργή τους;
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το πρόβλημά τους δεν είναι η ανεξιθρησκεία του ανθρώπου. Το μένος τους είναι απέναντι στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

      Διαγραφή
  8. Αν μιλας για δημοκρατια ,ηθικη σκεψη και ατομικη αξιοπρεπεια δεν μιλας για ελληνικη εκκλησια. Το προβλημα ειναι ο χριστιανισμος στο μετρο που αυτος επεμβαινει στο κρατος στο οποιο ζω,στην παιδεια μας και σε αλλους τομεις της καθημερινοτητας μας. Αν ζουσα στο πακισταν και υπηρχε αυτη η σχεση εκκλησιας κρατους το προβλημα μου θα ηταν το ισλαμ. Σε καθε περιπτωση οι θρησκειες ειχαν τραγικο ρολο στην ανθρωπινη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν έχεις καταλάβει γιατί μιλάω...Το να είσαι άθεος ,μουσουλμάνος ,βουδιστής κτλ είναι δική σου επιλογή.Το να είμαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είναι δική μου επιλογή.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Η ελεύθερη άσκηση της πίστης μου ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      Αυτά που αναφέρω αφορούν την ελληνική κοινωνία.Η δογματική σου ιδεοληψία σίγουρα δεν σε κάνουν δημοκράτη,ηθικό και αξιοπρεπή.
      Τραγικό ρόλο στην ανθρώπινη ιστορία είχαν όλοι εκείνοι οι οποίοι μέσα από το ψέμα έγιναν άρπαγες της εξουσίας και μέσα από την επίκληση της δημοκρατίας εφάρμοσαν ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ τις χειρότερες ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές.Οι σημερινοί κυβερνώντας ΔΕΝ εξαιρούνται.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.