Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοκτόνησε χάνοντας 2.750 € στο στοίχημα υπέρ της Γαλλίας


Ένας άντρας αυτοκτόνησε, αφού έχασε όλες τις εναπομένουσες οικονομίες του στοιχηματίζοντας ότι η Γαλλία θα κέρδιζε τον τελικό του Euro 2016.

O Φιντέλ Νικίτιν, 27 ετών, ήλπιζε ότι το στοίχημα των 2.750 ευρώ θα του επέτρεπε να ξεπληρώσει τα χρέη του.

Ο πωλητής τηλεφώνων από την Ρωσία άφησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ήττα της Γαλλίας με 1-0 γράφοντας: «Σας ευχαριστώ και συγχωρήστε με».

Η αστυνομία αναφέρει ότι πήγε σε σιδηρομικές γραμμές ανάμεσα στις πόλεις Ludzya και Izhevsk της Ρωσίας και ότι δεν κουνήθηκε από εκεί παρά τις συνεχόμενες προειδοποιήσεις του οδηγού του τρένου που πλησίαζε. «Ούτε καν ανοιγόκλεισε τα μάτια του», δήλωσαν οι αρχές.

Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν υπήρχε χρόνος για να σταματήσει το τρένο αφού είδε τον νεαρό στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Οι συγγενείς αποκαλύπτουν ότι ο Φιντέλ ήταν εμφανώς σοκαρισμένος μετά την νίκη της Πορτογαλίας έναντι της Γαλλίας στον τελικό του τουρνουά. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ 7η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ!!!...ΣΥΜΦΩΝΩ....ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ("ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ"!!!) ΣΤΗ ΘΕΣΗ (ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΡΩΣΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ (ΠΕΛΛΑ), ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΥΣΤΗΡΟ ΝΟΜΟ (ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!) ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΝΑ "ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ" ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ (ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ- ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ (ΚΟΥΜΑΡΙ, ΚΑΖΙΝΟ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΠ)...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ....ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο ο τζογος ειναι νομιμος κανεις δεν θα ασχολειται με τα θυματα. Ο φορος να παρακρατειται.....

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ: "ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!" ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΟΤΙ "ΕΜΕΙΣ" ΤΟ "ΦΩΝΑΖΑΜΕ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ!!!"....ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ: "ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΓΡΑΦΟΥΝ.....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!! ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΦΟΒΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ-ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ :"ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.