Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην 4η θέση ο Παπαχρηστούδης του ΝΟ Γιαννιτσών στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων 2016


Στο Κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων διεξήχθη στις 23 και 24 Ιουλίου η Β΄ φάση του 82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών-τριών από 27 σωματεία όλης της χώρας. 
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών πήρε μέρος σ’ αυτό με έναν αθλητή, τον Γιάννη Παπαχρηστούδη στο σκιφ παίδων, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στα 16 πληρώματα που συμμετείχαν συνολικά.

Ο Παπαχρηστούδης από την αρχή της διοργάνωσης έδειξε ότι ήταν προετοιμασμένος καλά και ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Πέρασε άνετα απευθείας στον ημιτελικό ως δεύτερος και στη συνέχεια, με μια ακόμη καλή κούρσα στον μεγάλο τελικό. 
Εκεί, παρόλο που στη μεγαλύτερη διάρκεια της κούρσας ήταν μέσα στους τρεις πρώτους, στα τελευταία μέτρα έχασε το μετάλλιο και, με μικρή διαφορά, τερμάτισε τέταρτος. Μια σημαντική θέση στο δυσκολότερο κατά τεκμήριο και με το μεγαλύτερο ανταγωνισμό αγώνισμα της κωπηλασίας. 
Ο επόμενος στόχος για τον Γιάννη Παπαχρηστούδη είναι ο αγώνας επιλογής για την Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που φέτος θα γίνει στην Καστοριά.

Την αποστολή συνόδευσε εκτός του προπονητή ο Πρόεδρος Νίκος Θωμαΐδης και ο Έφορος κωπηλασίας Τάσος Μητκάκης.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων ο Βασίλης Τσαλικίδης.   
Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μαζί με τον Κώστα Λεωνίδη, τον Απρίλιο στον Σχινιά, μια ακόμη μεγάλη διάκριση αποτελεί για τον αθλητή μας Βασίλη Τσαλικίδη η οριστικοποίηση της συμμετοχής του με την Εθνική ομάδα Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Ο Τσαλικίδης, που από τις 17 Ιουνίου βρίσκεται σε προπονητικό κοινόβιο στην Καστοριά, θα είναι μέλος του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών κάτω των 23 ετών, μαζί με τους Γιάννη Μαρόκο, Κυριάκο Αθανασιάδη του Ι.Ο.Θ. και τον Άγγελο Μπερή του Ν.Ο.Ι. και σύσσωμο το Δ.Σ. του Ομίλου του εύχεται καλή επιτυχία και να επιστρέψει με ένα παγκόσμιο μετάλλιο.
Σε προπονητικό κοινόβιο Ανάπτυξης δύο αθλήτριες του Ν.Ο.Γιαννιτσών   
Η κλήση από την υπεύθυνη προπονήτρια της κατηγορίας Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας δύο ακόμη αθλητριών μας σε προπονητικό κοινόβιο, μαρτυρά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία Χαντζή (2002) και η Βαγγελιώ Φράγκου (2003) θα συμμετάσχουν σε κοινόβια επίλεκτων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, που θα γίνουν στον Βόλο και στο Πεθελινό Σερρών αντίστοιχα. Η κλήση των δύο κοριτσιών ήταν συνάρτηση των αποτελεσμάτων σε ειδικά τεστ που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία κάθε χρόνο, καθώς και της παρουσίας τους στους πρόσφατους αγώνες της 9ης  Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης όπου η Χαντζή ήταν 2η στο διπλό σκιφ και η Φράγκου 4η στο σκιφ.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τον προπονητή του Ομίλου κ. Σπύρο Ασπρογέρακα και τον βοηθό του κ. Άλκη Κεσίδη, καθώς και τους αθλητές και αθλήτριες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διακρίνονται σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 10.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.