Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασημένιο μετάλλιο στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη λίμνη της Καστοριάς με διοργανωτή την ΕΚΟΦΝΣ και τη συνεργασία του ΝΟ Μαυροχωρίου, η 9η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης που αποτελεί τον προθάλαμο των νέων αθλητών κι αθλητριών για τις μεγάλες και επίσημες διοργανώσεις της Κωπηλασίας. 

Για μια ακόμη φορά η συμμετοχή ήταν μαζική και το επίπεδο πολύ υψηλό και όλα τα παιδιά άφησαν σπουδαίες υποσχέσεις για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα πήραν μέρος 237 αθλητές κι αθλήτριες 12 έως 14 ετών, από 22 σωματεία όλης της χώρας. 
Μεταξύ αυτών και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 9 αθλητές και αθλήτριες που, για μια ακόμη φορά με το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε δεν έλλειψε από τον σχετικό πίνακα καταλαμβάνοντας την 8η θέση.  

Τα πληρώματα του ΝΟΓ και οι θέσεις που κατέλαβαν έχουν ως εξής:
Διπλό σκιφ κορασίδων 2002-2003 με τις Άννα Μιχάλογλου και Αιμιλία Χαντζή, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο
Σκιφ κορασίδων 2002-2003 με την Ευαγγελία Φράγκου, 4η θέση 
Σκιφ παίδων 2004 με τον Σπύρο Μυλωνά, 7η θέση
Διπλό σκιφ παίδων 2002-2003 με τους Στρατή Παπαδηνητρίου και Ιορδάνη Τάνο, 10η θέση
Τα υπόλοιπα πληρώματα που ήταν ο Χρήστος Κουρτίδης και ο Πέτρος Τσιαπάνης στο σκιφ παίδων 2002-2003 και η Ανδρομάχη Σδραύκου σκιφ κορασίδων 2002-2003, αν και έφτασαν πολύ κοντά, δεν κατάφεραν να περάσουν στην δωδεκάδα και δεν πήραν κατάταξη.

Ο προπονητής Σπύρος Ασπρογέρακας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα και την αγωνιστικότητα των παιδιών και τους παρότρυνε να συνεχίσουν πιο εντατικά την προετοιμασία ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει σε δυο εβδομάδες στα Γιάννενα, καθώς και της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης 2016 που θα γίνει τον Σεπτέμβρη στις Σέρρες. 
Την αποστολή συνόδευσαν η Έφορος Κάνοε-Καγιάκ και Επικοινωνίας Φωτεινή Κομκή, ο Σταύρος Τσαλικίδης που βοήθησε με την μεταφορά των σκαφών καθώς και γονείς των αθλητών που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια των παιδιών. 
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου συγχαίρει τους προπονητές και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την εμφάνισή τους και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στους αγώνες που ακολουθούν.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 10.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.