Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών με λεωφορείο


Πέντε άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι επιχείρησαν να μεταφέρουν με λεωφορείο σε χώρα της Ευρώπης 87 μετανάστες -ανάμεσα τους 46 ανηλίκους- έναντι του ποσού των 5.000 δολαρίων για τον καθένα.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 38, 34, 52, 26 ετών και για έναν Ελληνα 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών.

Αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση στην περιοχή της Σταυρούπολης και εντόπισαν λεωφορείο με πινακίδες ξένης χώρας στο οποίο επέβαιναν οι 87 μετανάστες. Στη θέση του οδηγού ήταν ο 49χρονος Ελληνας και σύμφωνα με την Αστυνομία επρόκειτο να τους μεταφέρει στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας.

Οι άλλοι τέσσερις, φερόμενοι ως συνεργοί του, είχαν αναλάβει τη μεταφορά των μεταναστών μέχρι το λεωφορείο και την επιτήρηση κατά την επιβίβαση τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.