Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η μουσική βραδιά στην Αριδαία στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου


Το 1ο  Γυμνάσιο Αριδαίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας μουσική βραδιά με θέμα : «Πρόσφυγες :  ένα μουσικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θερινού σχολείου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Νομό Πέλλας από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και υλοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας και την εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών της Αλμωπίας. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριδαίας, η Σχολική Σύμβουλος Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης κα Αντωνία Παπαδάκη, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κα Αντωνία Πολυξενίδου, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές από τα σχολεία της Αλμωπίας καθώς και οι μαθητές του θερινού σχολείου. Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κ. Ασημίνα Μπέη καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στη διάθεση συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου, ενώ η υποδιευθύντρια κα  Παρασκευή Βέκκου έδωσε έμφαση  στους στόχους της εκδήλωσης και την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στα δύο Γυμνάσια της Αριδαίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος της Αριδαίας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δημιουργικές δράσεις των σχολείων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ επεσήμανε την πρόθεσή του να σταθεί αρωγός σε όλες αυτές τις προσπάθειες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες  του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, της κ. Ελένης Ζέρζη και της κ. Παρασκευής Βέκκου, μας ταξίδεψαν στον χρόνο μέσα από φωτογραφίες , αναγνώσεις κειμένων,  νοσταλγική μουσική και τραγούδια, ξεκινώντας από το 1919  και φτάνοντας στη σημερινή εποχή, μέσα  από το βλέμμα του πρόσφυγα.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.