Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχόλιο Γιάννη Σηφάκη περί «αυταπατεώνων» από τους εκπροσώπους των πραγματικών απατεώνων της διαπλοκής


Η κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ πήγε να ξεπουλήσει πριν 4 χρόνια το χιονοδρομικό του Καιμακτσαλάν. Η προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ ( που έχει καταργηθεί από την σημερινή κυβέρνηση) έγινε πριν 4 χρόνια. 

Ειλικρινά διαρωτηθήκαμε αν αξίζει να απαντάμε στις γελοιότητες του κου Θωμαίδη που προσπαθεί να παριστάνει τελευταία τον "μπροστινό" του κου Καρασμάνη.

Απλά θέλουμε να του θυμήσουμε ( καλύτερα να τον πληροφορήσουμε) ότι επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το ΤΑΙΠΕΔ πριν 4 χρόνια προκήρυξε μέσω της ιστοσελίδας του το ξεπούλημα των 16000 στρεμμάτων στο χιονοδρομικό του Καιμακτσαλάν, των 3000 στρεμμάτων στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και 400 στρεμμάτων στην Βεγορίτιδα και το όποιο τίμημα να οδηγείτο στην μαύρη τρύπα του δημόσιου χρέους.

Η σημερινή κυβέρνηση κατάργησε το ΤΑΙΠΕΔ και η όποια αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου θα γίνεται ( μέσω του νέου ταμείου) χωρίς λογική ξεπουλήματος αλλά με όρους αξιοποίησης. Σε αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται και θα συνεχίζεται η διαχείριση του χιονοδρομικού από την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και τα επομενα χρονια και οι όποιες επενδύσεις επέκτασης του.

Θυμάται ο κος που μας κατηγορεί  ποιοι  είχαν απαξιώσει το χιονοδρομικό και ποιοι κατηγορήθηκαν ότι  ιδιοποιήθηκαν χρήματα από την διαχείριση του; Ήταν του ΣΥΡΙΖΑ ή του δικού του  χώρου; 

Ο αδιάβαστος μπροστινός του κ. Καρασμάνη καλό είναι να συμβουλεύεται κανέναν που στοιχειωδώς να ξέρει..

Ο ορεινός όγκος ,που αποτελεί μαζί με το Μουσείο της Πέλλας, την ναυαρχίδα του τουρισμού στην Πέλλα, συνδυάζοντας τον θερμαλισμό, την χιονοδρομία, τον αεροπτερισμό, τις δραστηριότητες στην λίμνη Βεγορίτιδα πρέπει να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και του ήπιου τουρισμού. Ειδικότερα στο χιονοδρομικό υπάρχουν προτάσεις επέκτασης του προς τα κάτω και από τις δύο πλευρές ( Έδεσσα και Αλμωπία) , επέκτασης προς ανατολάς με την πρόταση που κατέθεσε στο ΙNTERREG ο δήμος Αλμωπίας και ακόμη πρέπει να αξιοποιείται όλο τον χρόνο με την ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού με δραστηριότητες. 

Στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Πέλλας όλοι οι φορείς και οι βουλευτές οφείλουμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι νοσταλγοί των ξεπουλημάτων παντού ( σαν τους πρόσφατα δήθεν ανακαλύψαντες το δημόσιο συμφέρον που κάνουν ότι επιτίθενται στα δικά τους, όμως,  πεπραγμένα του παρελθόντος) θα μείνουν με την όρεξη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. σύντροφε Γιάννη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πουλήστε τα πάντα στο όνομα της αριστεράς το κυριότερο είναι ότι πουλήστε τις ελπίδες μας και τα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Γιάννη μας φτύνουν δεν βρέχει ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαφνικά σήμερα μετά από 4 χρόνια τα blogs της Πέλλας ανακάλυψαν την προκήρυξη του τέως ΤΑΙΠΕΔ όταν ο Σηφάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν 3 χρόνια είχαν προκαλέσει ανοικτές συγκεντρώσεις σε Άρνισσα, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Αριδαίας και Αγιο Αθανάσιο για να ενημερώσουν ακριβώς για αυτό, να αντισταθούν σε μια τέτοια προοπτική και να προτείνουν τρόπους αξιοποίηση του με διαχείριση από την δημόσια ΕΤΑΔ. Πλέον το ΤΑΙΠΕΔ δεν υφίσταται σαν δομή και το site του είναι ξεχασμένο από τότε. Μήπως πρέπει τα blogs λίγο να διασταυρώνουν τις όποιες πληροφορίες τους; δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι 4 χρόνια πίσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ θα πρέπει να σου πω ένα νέο...Η ΓΗ είναι σφαιρική, ναι διαπιστώθηκε ότι είνα σφαιρική.

      Διαγραφή
  3. Από την σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ με ημερομηνία:
    [15/06/2016]
    Ολοκλήρωση διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση των δύο αεροσκαφών Airbus Aircraft A340-300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδιαβαστε το ΤΑΙΠΕΔ υπαρχει μεχρι να τελειωσουν οι 9 ιδιωτικοποιησεις του μνημονιου και μετα κλεινει. Τιποτα δεν μπορει να κανει περαν αυτου. Αρα και η προκηρυξη για το Καιμακτσαλαν ( που κανενας δεν εδειξε ενδιαφερον) ακυρωνεται αυτοματα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.