Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κλείνει» Βασίλη Βοσνιάδη ο Αλμωπός


Κάτοικος Αριδαίας αναμένεται να γίνει ο 21χρονος αριστερός μπακ χαφ, Βασίλης Βοσνιάδης, που παίρνει μέρος στην προετοιμασία του Αλμωπού, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «ARENA PRESS».

Κοντά σε ακόμα μια προσθήκη, μετά τους Παπαζούδη, Αβραμίδη και Λ. Ελευθεριάδη δείχνει η ομάδα της Πέλλας, που περιμένει θετικές εξελίξεις με τους Βασίλη Γιαουτζή και Σίμο Μένιο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βοσνιάδη, τον 21χρονο αριστερό μπακ-χαφ, που πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και παλιότερα σε Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Θερμαϊκό και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ο Βοσνιάδης (γιος του προπονητή της Βέροιας, Αλέκου και μικρότερος αδερφός του τερματοφύλακα Παναγιώτη) γυμνάζεται ήδη με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη. Παράλληλα, στον Αλμωπό αναζητούν και άλλες λύσεις, κυρίως για έναν επιθετικό, που θα πλαισιώσει τους Καραγιάννη και Καπουσούζη.

Πηγή: arenafm.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. O karagiannis mprosta stin epithesi einai olokliri omada,geitonas apo to pano xorio kkkkkkkrrrrrr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε παικταράδες μου.Άντε ρε αλάνια δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.