VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πέλλας μέσω ΕΣΠΑ

Το ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας κατόπιν της Αριθμ. 16/οικ.578/ΕΥΣΕΚΤ/66166 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ1850/24.06.2016, Τεύχος Β΄) και  του από 23 Ιουνίου 2016 σχετικού Δελτίο Τύπου για τον Εκσυγχρονισμός του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το Σχολικό Έτος 2016-2017 ανακοινώνει ότι  για το έτος αυτό στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»  αναμένεται να ενταχθούν οι παρακάτω παιδικοί σταθμοί του Δήμου :
Η Αίτηση Συμμετοχής των ενδιαφερομένων, θα διατίθεται ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr) .

Η συνοπτική περιγραφή της δράσης έχει ως εξής:
- Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ προς τους γονείς να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα
- Μοριοδότησή γονέων και άτυπη διαδικασία σύζευξης
- Τοποθέτηση παιδιών στις δομές
Το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι το εξής:
- 4 Ιουλίου:  Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ προς τους γονείς να κάνουν αίτηση συμμετοχής στοπρόγραμμα
- 1η Αυγούστου: Έκδοση από την ΕΕΤΑΑ τελικών αποτελεσμάτων ωφελούμενων γονέων.
Ωφελούμενες/οι της δράσης είναι:
- Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή/και
- Μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία.
- Άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια παιδιών.
- Οι ωφελούμενες/οι της δράσης θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:
- να είναι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οί, αυτοαπασχολούμενες/οι), ή
- να είναι άνεργες/οι οι οποίες/οι να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.
Από όλες τις ως άνω κατηγορίες εξαιρούνται οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού).
Η κατηγορία των δομών είναι: Α. Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί  και η κατηγορία θέσης: Α2. Προνήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Η χρηματοδότηση της πράξης αποτελεί εξ ολοκλήρου Δημόσια Δαπάνη και προέρχεται από Κοινοτικούς και Εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς των νηπίων μπορούν να απευθύνονται στις ανωτέρω δομές και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr) .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.ΑΠ.Π.Α.
ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΛΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…