Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γερμανός φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια στην παραλία


Κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Αστυνομικοί συνέλαβαν στη Σάμο 40χρονο υπήκοο Γερμανίας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 40χρονος το τελευταίο δεκαήμερο τουλάχιστον, φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια σε παραλίες της Σάμου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους. Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που διενεργήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στη Σάμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία φωτογραφική μηχανή, δύο κάρτες μνήμης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ!!!...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ "ΖΩΑ" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ... ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ (πχ SIEMENS), ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ (ΟΥΛΙ ΧΕΝΕΣ), ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ (πχ VW)!!!!...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ "ΖΩΩΝ"...ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ!!!)..."ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!" (ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.