Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψωμιάδης: Έκανα το λάθος να κατέβω για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


¨Πήρα πολλούς νάνους, τους έκανα γίγαντες και αυτοί μου γύρισαν την πλάτη και με μαχαίρωσαν. Αλλά εγώ τους συγχωρώ γιατί με αγάπη γεννηθήκαμε και με αυτή πρέπει να κλείσουμε τα μάτια¨ είπε κλείνοντας μια τηλεοπτική συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, που παραχώρησε προχθές στην Πέλλα Τηλεόραση, ο πρώην Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον ¨πόλεμο¨ που δέχθηκε τα τελευταία χρόνια από μερίδα της Νέας Δημοκρατίας καθώς όπως ανέφερε ¨έκανα το λάθος να κατέβω για πρόεδρος της ΝΔ¨ αναρωτώμενος χαρακτηριστικά ¨που πας εσύ ένας Πόντιος από το Διοικητήριο να τα βάλεις με το Αμερικάνικο σόι και τις οικογένειες;¨. 

Ακόμη κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά καθώς, παρά τη βοήθεια που παρείχε στο κόμμα κατά τις διπλές εκλογές του 2012, ο τελευταίος τον ξέχασε επειδή πληροφορήθηκε ότι θα συνεργαστεί με τον Καμμένο ή τον Καρατζαφέρη. 

Για τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι κάνει μια σοβαρή προσπάθεια και ότι το 90% των συνεργατών του είναι ¨δικά του παιδιά¨. 

Τέλος, αναφερόμενος στην επιλογή του Θεόδωρου Θεοδωρίδη ως Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας το 2010, αποκάλυψε ότι δέχθηκε πιέσεις από τον Αντώνη Σαμαρά ώστε να επιλεγεί άλλο πρόσωπο, ωστόσο με δική του επιμονή πέρασε τελικά η αρχική του πρόταση. ¨Εγώ μπήκα μπροστά, πίεσα το Σαμαρά, δε δέχθηκα την αλλαγή, γιατί πίστευα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να βοηθήσει¨ είπε χαρακτηριστικά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΡΕ ΠΑΝΙΚΑ
    ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ
    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από πότε είναι προσωπικότητα ο Πανίκας ρε παιδιά? παπούτσια πουλάει ,θέλει και να κυβερνήσει ? δυστυχώς κάποιοι έχουν γεννηθεί με το μυαλό πάνω απ το κεφάλι τους.Αλλα κι εσυ φίλε Δημητριάδη με το ζόρι προωθείς την ίδια φιλοσοφία .Πολύ προβλέψιμος έγινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε φίλε ο Φίλης που μας κυβερνά καλύτερος είναι; Εμποράκος είναι ο άνθρωπος και το παραδέχθηκε. Πολύ καλή συνέντευξη δόθηκε και μπράβο γιατί μάθαμε αλήθειες και για τον Σταμενίτη που ήθελε να βάλει ο Σαμαράς

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.