Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν εξελέγη Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Δεν εξελέγη σήμερα Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, καθώς κανένας από τους υποψήφιους δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.

Υποψήφιοι ήταν οι Γεώργιος Μάντζος, δικηγόρος της Θεσσαλονίκης με δραστηριότητα και στον ακαδημαϊκό χώρο και εμπειρία σε ευρωπαϊκά θέματα, Κλεόβουλος Θεοτόκης, επιχειρηματίας, β' αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με κοινωνική δράση και Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος πριν υποβάλλει υποψηφιότητα για τη θέση του συμπαραστάτη υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου αλλά και από τους Οικολόγους Πράσινους, των οποίων υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Για την εκλογή συμπαραστάτη απαιτούνται τα 2/3 των ψήφων των μελών του περιφερειακού συμβουλίου, δηλαδή 48 ψήφοι σε σύνολο 71 μελών. Τελικά σε σύνολο 61 ψηφοδελτίων, ο Κλεόβουλος Θεοτόκης έλαβε 33 ψήφους, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος 12, ο Γιώργος Μάντζος 4 ενώ υπήρξαν επίσης, 9 λευκά ψηφοδέλτια και 3 άκυρα. Η παράταξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" απείχε από την ψηφοφορία. 

Όπως πρότεινε σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Αντώνης Γυφτόπουλος, και έγινε δεκτό από το συμβούλιο, η λήψη απόφασης αναβάλλεται και η ψηφοφορία θα επαναληφθεί στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.