Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν τα κατάφερε στον τελικό ο Αερωπός (φωτο)


Έκαναν το όνειρο πραγματικότητα οι πιτσιρικάδες του «Αερωπού" Έδεσσας. Έπαιξαν στον τελικό του τουρνουά cherry το Σάββατο 02 07 2016. Φανταστική απόδοση από όλους του παίκτες και είναι σίγουρο μετά από πέντε - έξι χρόνια ότι αυτοί οι πιτσιρικάδες θα είναι ο κορμός της εθνικής ομάδος Χάντμπολ. 

Όλα κρίθηκαν σε ένα λάθος του διαιτητή ενάμιση λεπτό πριν την λήξη του παιχνιδιού, σε ένα φάουλ επάνω στον Κωνσταντίνο Μουμτζιδέλη που δεν δόθηκε πέναλτι και το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 26-27 για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ.  
Δεν πειράζει όμως τα παιδιά απέκτησαν τέτοια εμπειρία που θα έχει αποτέλεσμα από εδώ και πέρα. Ο αγώνας δεν διέφερε από τα παιχνίδια μεγάλων παικτών άλλωστε το δείχνει και το πολύ παραγωγικό τελικό αποτέλεσμα 26-29, με νικητή το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, διότι γέμισε η πόλη με πολύ κόσμο (600 άτομα), συγχαρητήρια και πάλι στο Γιάννη Πηλαλίδη, διότι δούλεψε και έδωσε όλον του τον εαυτό γι΄ αυτό το τουρνουά, άσχετα εάν βάλετε από δημοσιογράφους... διότι 600 άτομα επί 6 ημέρες ας σκεφθούν αυτοί οι δημοσιογράφοι τι οικονομία είναι για την πόλη της Έδεσσας. 
Συγχαρητήρια επίσης στους Μουμτζιδέλη, Μπουτκάρη, στον Ρόμπη και τις γυναίκες του, οι οποίες έδωσαν όλον τους τον εαυτό επί 6 ημέρες, αφήνοντας τα σπίτια τους τα παιδιά τους και συγχαρητήρια στο δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου που συνέβαλε απ΄ όλες τις πλευρές σε αυτό το Τουρνουά. 

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.