Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο πλευρό των εργαζομένων "Μαρινόπουλου" η Διοίκηση του ΕΚ Γιαννιτσών


Η Διοίκηση του ΕΚΓ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην επιχείρηση ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.   Είναι αδιανόητο μία επιχείρηση με υπερκέρδη να οδηγείται στο κλείσιμο από λανθασμένους επιχειρηματικούς χειρισμούς και να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι. 

Καλούμε την  κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να εξετάσει και τις πληροφορίες που θέλουν την εργοδοσία της επιχείρησης να έχει προχωρήσει σε μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας σε off shore εταιρεία, με στόχο όχι μόνο να αποποιηθεί  τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους, αλλά και για να γλιτώσει τις οφειλές προς το ελληνικό δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας αποτελεί προτεραιότητα για μας και η όποια λύση αναζητηθεί και εξευρεθεί πρέπει να έχει στο επίκεντρο τη διασφάλιση της δουλειάς και των δικαιωμάτων του συνόλου των εργαζομένων, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.