Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενισχύεται ο Ακρίτας Σωσάνδρας


Ενισχύεται μεταγραφικά ο Ακρίτας Σωσάνδρας μετά την επιστροφή του στην Α΄κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχει κάνει πέντε μεταγραφές. Στην ουσία οι τέσσερις επιστρέφουν  στην ομάδα του Ακρίτα. Πρόκειται για τους :

Θεόφιλο Κοτζαμανώλη , ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ελπίδα Έδεσσας, στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Εδεσσαϊκό όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει παίξει επίσης στις ομάδες Κεραυνος Ψυχικού, Μέγας Αλέξανδρος Νεας Ζίχνης, Δόξα Εξαπλατάνου και Άρης Λουτρακίου. Έίναι 26 χρονών αρισεροπόδαρος και αγωνίζεται στο κέντρο. Έχει καταγωγή  από την πλευρά του πατέρα  από το Λυκόστομο και από τη μητέρα από τη Σωσάνδρα

Γώργο Καραγιαννίδη  27 χρονών επιθετικό
Ξεκίνησε από τον Ακρίτα Σωσάνδρας όπου και αγωνίστηκε για πάνω 10 χρόνια, στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Δωροθέας και στον Άρη Λουτρακίου.

Θεόδωρο (Ντόρης) Δέλιο
Ο Θοδωρής Δέλιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Ακρίτα Σωσάνδας, στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Αλμωπό Αριδαίας και έχει παίξει επίσης στον Άρη Λουτρακίου και στον Α.Σ. Προμάχοι.

Χρήστο Χρηστίδη  μεσοαμυντικό  25 χρονών
Ο Χρήστος γυρίζει στην ομάδα μας μετά από 2,5 χρόνια απουσίας.
Ξεκίνησε από τον Ακρίτα Σωσάνδας, στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Αλμωπό Αριδαίας . Έπαιξε  επίσης στην ομάδα του Ηρακλή Γαφεφείου. 

Γρηγόρη Σαπουντζή 19 χρονών , αμυντικό
Ο Γρηγόρης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Ακρίτα Σωσάνδας, στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Β ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας και έχει παίξει επίσης στην μεγάλη ομάδα του Αλμωπού καθώς και στον Άρη Λουτρακίου.  Ο Γρηγόρης θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον αδερφό του Σάββα Σαπουντζή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.