Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας


Ο Διευθυντής και όλο το προσωπικό του Σημ. Σχόλ. Νέας Πέλλας ευχαριστούν το Δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Καραφυλιά για την ευγενή διάθεση προς το σχολείο των κ.κ. Λαζαρίδη Γιώργου, καλλιτέχνη ζωγράφου, και του συνεργάτη του, επίσης καλλιτέχνη, Ταφραλίδη Αργυρίου, οι οποίοι επιμελήθηκαν και ζωγράφισαν μέρος του εξωτερικού τοίχου της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με την ωραιότατη παράσταση διδακτικού περιεχομένου.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό ελπίζουν ότι η προσφορά αυτή του Δήμου Πέλλας προς το σχολείο θα συνεχιστεί έτσι ώστε όλος ο εξωτερικός τοίχος της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων να διακοσμηθεί και με άλλες ζωγραφιές με θέματα διδακτικά, ιστορικά και πολιτιστικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. τα σχολεία μας στερούνται βασικών αναγκών και εσεις ζωγραφίζεται τοίχους;Εχει ξεκινήσει προγράμμα καλλιτεχνικής επιμέλειας;Που μπορούμε να απευθύνουμε να ζωγραφίσουν και το δικο μας σχολείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε χάσει κάθε λογική δεν πάμε καλά......Να ψοφήσει του γείτονα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.