VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ΙΕΚ Έδεσσας - Αριδαίας

Το έτος Επαγγελματικής Κατάρτισης 2015-2016 ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες…
Ήταν μια ακόμη χρονιά γεμάτη ανατροπές, αγωνία για τα στενά χρονικά περιθώρια και σταθερή προσπάθεια από τα δύο ΙΕΚ μας:

Η Διεύθυνση, το Διοικητικό Προσωπικό αλλά και οι Εκπαιδευτές και Σπουδαστές μας παρέμειναν προσηλωμένοι στην προσπάθεια για να αντεπεξέλθουν στα εξαιρετικά συμπιεσμένα εξάμηνα φοίτησης.

Ολοκληρώσαμε μια χρονιά Επαγγελματικής Κατάρτισης τηρώντας  πλήρως τις προδιαγραφές όπως αυτές έχουν τεθεί από το νομοθετικό πλαίσιο και καταφέραμε με τη βοήθεια των Εκπαιδευτών μας να λειτουργήσουμε ταυτόχρονα 19 ειδικότητες στα δύο ΙΕΚ (11 στην Αριδαία και 8 στην Έδεσσα)
Αισίως τα δύο ΙΕΚ (ΕΔΕΣΣΑΣ & ΑΡΙΔΑΙΑΣ) αριθμούν συνολικά περί τους 350 σπουδαστές και απασχολούν πλέον πάνω από 100 ωρομίσθιους Εκπαιδευτές-Επιστήμονες  Ελεύθερους Επαγγελματίες και Εμπειροτέχνες, ενώ συνεργαζόμαστε με πάνω από 40 τοπικούς προμηθευτές της περιοχής που μας στηρίζουν σε θέματα υποδομών, οργάνωσης και λειτουργίας και τους προτιμούμε αποδεικνύοντας ότι και η περιφερειακή αγορά έχει δυναμική αρκεί να την επιλέγουμε με προτεραιότητα.
Με πάνω από 70 σπουδαστές να τελούν σε καθεστώς Πρακτικής Άσκησης σε Φορείς και Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, αισθανόμαστε την ευθύνη του ρόλου ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που δίνει επαγγελματική διέξοδο σε νέες και νέους όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων.
Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα Δημόσια ΙΕΚ που ιδρύθηκαν τον Οκτώβριο του 2013 παρέχουν Δωρεάν Επαγγελματική Κατάρτιση σε ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων και επαγγελματικών δεξιοτήτων.
Αποτελούν μοχλό αναστροφής του αρνητικού δείκτη επαγγελματικής απασχόλησης αφού μέσω της παρεχόμενης κατάρτισης, τροφοδοτούμε την αγορά με στελέχη απόλυτα εξειδικευμένα και έτοιμα προς απορρόφηση.
Πιστεύουμε βαθιά στις δυνατότητες της Επαγγελματικής Κατάρτισης αφού διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και αφουγκράζεται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά
Τους Εκπαιδευτές μας άξιους Επιστήμονες και Επαγγελματίες για το υψηλό επίπεδο Κατάρτισης που παρείχαν στους Σπουδαστές μας 
Με την απόλυτη πλειοψηφία να διαθέτει αυξημένα προσόντα όπως μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους αλλά και πλούσια επαγγελματική πείρα στο διδασκόμενο αντικείμενο.
Ευχαριστούμε
Τον κ. Δήμαρχο Έδεσσας αλλά και τον κ. Δήμαρχο Αριδαίας για τη συνεργασία και στήριξη στο έργο μας
Τους Διευθυντές των συστεγαζόμενων Σχολικών Μονάδων, ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Μαθητική Εστία Αριδαίας για τη συνεργασία σε επίπεδο εργαστηριακών χώρων
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν κάθε μας δημόσια προσπάθεια και εκδήλωση
Τους Σπουδαστές μας για όλη τους την προσπάθεια αλλά και την επιμονή να ολοκληρώσουν ένα έτος γεμάτο δυσκολίες και υπερ- εντατική προσπάθεια
Τον κάθε προμηθευτή μας ξεχωριστά για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε
Το ευρύ κοινό Έδεσσας και Αλμωπίας αλλά και της Πέλλας γενικότερα που μας στήριξε με την παρουσία του σε κάθε δράση εξωστρέφειας
Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε ό,τι κι αν κάνουν.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας το Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερες νέες ειδικότητες και με την πεποίθηση-υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε ακόμη μια χρονιά για να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα με νοοτροπία, πιο αισιόδοξη και πιο στέρεη τεχνοκρατικά.

Με εκτίμηση 
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ και του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Γεώργιος
Share on Google Plus

rindis
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Γνωρίζοντας πόσο δύσκολα οργανώνονται και διοικούνται όλοι αυτοί οι τομείς, πιστώνονται πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στο διευθυντή. Τίποτα δε γίνεται χωρίς δουλειά και ο Γιώργος δουλεύει, δεν κοροϊδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ήταν ο κ.Γιόρτσος το ΙΕΚ Αριδαίας θα χε κλείσει προ πολλού. Χάρη στις δικές του προσπάθειες έμεινε ανοιχτό και τώρα είναι το μεγαλύτερο του νομού μας. Χάρη σ'αυτον τόσοι άνθρωποι έχουν τώρα δουλειά.Του αξίζουν χίλια μπράβο. Είναι ζωντανό παράδειγμα πως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι το ίδιο. Δουλεύει και φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…