Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα τμήματα ένταξης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Πέλλα


Από το γραφείο της Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κας Θεοδώρα Τζάκρη ανακοινώνεται ότι υπεγράφη ήδη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Παιδείας και Οικονομικών για την ίδρυση νέων τμημάτων ένταξης για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πέλλα. 

Με την απόφαση ιδρύονται τα εξής τμήματα ένταξης:

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Τ.Ε. στο  6/θ Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής-Αλώρου
Τ.Ε. στο  6/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πενταπλατάνου
Τ.Ε. στο  6/θ  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελειών
Τ.Ε. στο  6/θ  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αξού
Τ.Ε. στο  6/θ  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αραβησσού
Τ.Ε. στο  6/θ  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων
Τ.Ε. στο  6/θ  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλής
Τ.Ε. στο  10o 6/θ  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών
Τ.Ε. στο  11ο 7/Θ Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Τ.Ε. στο 4ο  Γυμνάσιο Γιαννιτσών
Τ.Ε. στο Γυμνάσιο Καλής
Τ.Ε. στο 1ο  Γυμνάσιο Γιαννιτσών
Τ.Ε. στο Γυμνάσιο Φούστανης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. υπαρχουν τοσοι υπεραριθμοι εκπαιδευτικοι στην πέλλα που ψαχνουν τροπους να δημιουργησουν νεες θεσειες για να μην τους μετακινησουν.
    στα χναρια του πασχαλιδη και η ντορα σε χειροτερη εκδοση.
    επι της εποχης του δημιουργουσαν νεες θεσεις εκπαιδευτικων, ειδικα δασκαλων, στο νομο για να διοριζουν συνεχως νεους εδω ενω υπηρχαν πραγματικες αναγκες σε αλλες περιοχες της χωρας.
    αποτελεσμα να υπαρχει τοσος μεγαλος αριθμος υπεραριθμων ωστε να μην ξερουν τι να τους κανουν και καποιοι να χρειαστει να μετακινηθουν σε αλλους νομους.
    τωρα ερχεται η ντορα να δωσει μερικη λυση στο προβλημα που δημιουργηθηκε ειδικα απο το πρωην χωρο της, πασοκ, και να ανακοινωνει η ιδια νεες θεσεις τμηματων ενταξης.
    εκτος του οτι ειναι μεγαλη ανακαλυψη τα τμηματα ενταξης και το γνωριζουν οι εκπαιδευτικοι τι εξυπηρετουν, μηπως αυτα ειναι τα φουγαρα της ντορας οταν ανελαβε;
    δεν υπαρχει σωτηρια για τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ,
    Α Α Α ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΜΕ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η΄ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η΄ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ Ε.Ε ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
      ΕΔΩ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
      ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΤΡΕΪΝΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΙΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
      Ε Σ Υ, ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
      Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ...

      Διαγραφή
    3. Και η πλακα ειναι πως απλη δασκαλοι της γενικης για αρπαχτηκαι μονο με προσχημα την θεληση για ροσφορα στο ανεντακτο παιδι αφηναν τις οργανικες τους. Πεστα εξω απο τα δοντια πες και για τους αναπηρους που για να μην εχουν περσοναλ τριτμεντ του εξπενσιβ θα πρεπει να τους πεταμε στογκρεμο. Πες τα ολα για τους ανεγκεφαλους ου καπνιζουν και επιβαρυνυν το συστημα υγειας ενω θα μπορουσαμε απλα να τους πυροβολησουμε. Ενα καλο που εφερε η κριση ιναι που εκοψε το επιδομα ειδικης αγωγης και ξερεις γιατι, γιατι αναγκασε ατομα σαν εσενα με τα απαιτουενα προσοντα να επιστρεψεται εκει που πρεπει και εμας να ασχοληθουμε με το αντικειμενο μας και για αυτη μας την προσφορα να πληρωθουμε με μεροκαματο. Αντιλαμβανομαι την ταλαιπωρια σου ολο αυτο τον καιρο να ασχοληθεις με τεμπελικα παιδια ελπιζω για ολο αυτο το διαστημα το επιπλεον μεροκαματο που αποκομισες να ηταν αρκετο. Ειπλεον να σε ευχαριστησουμε για τις γνωσεις σουστα εκπαιδευτικα συστηματα του εξωτερικου προφανως υπερασπιζεσαι και το ικονομικο συστημα που εφαρμοζεται γιατι και αυτο ξενοφερτο ειναι. Τελικη κριτες ειναι οι γονεις ναι αυτοι που παραμελουν τα παιδια τους και αναγκαζουν ετα εσενα με την τεραστια σου γνωση επιτου θεματος να δωσεις λυση. Αλλα οχι δεν ειναι θεμα γνωσεων μιας και τα απαιτουμενα προσοντα με ενα καλο βιβλιο γιαμαθησιακες θα ειναι αρκετο. Ρωτα τους γονεις και τα παιδια ετσι κι'αλλιως τα ξερουν ολα!

      Διαγραφή
    4. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
      Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.
      ΣΕ ΤΕΟΙΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
      ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
      ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΙΛΕΞΟΥΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ.
      ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
      ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ.
      ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΒΛΕΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Πάλι ο Σηφάκης τίποτε; πάλι είναι ο πισινός της κυρίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοοι οι ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ αριστούχοι που κατονομάζεις, δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για τους γονείς βρίσκονται στο εκπαιδευτικό κατεστημένο και δει στα πόδια σου ςεδω και τουλάχιστον 14 χρόνια. Για το αν σε κλονισαν και σε ανάγκασαν να αναζητήσεις πληροφορίες το τι εστί τμήμα ένταξης και τη ειδικός παιδαγωγός πραγματικά λυπάμαι. Το αν από την όλη σου αναζήτηση προέκυψε πως στα τμήματα ένταξης φοιτουν τεμπςελικα παιδιά από αδιαφορους γονείς να σου υπενθυμησω την μαρασλειο που κοπάδι τρεξατε εσύ και οι ομοιοι σου για να τσεπωδσετε το επίδομα πως πουθενά δεν σας δίδαξαν κάτι τετοιο. Αλλά εισασταν τόσο αφοσιωμένοι στην ετυμηγορία σας που δεν μπορεσατε να καταλάβετε τίποτα ,γιατί είπαμε 12*200=2400. Ή συμπόνια σου για τον κλάδο της ειδικής αγωγής θα με έβρισκε σύμφωνο αν δεν χρισημοποιουσες υποτιμητικά τον όρο μεροκάματο μία λέξη που προφανώς είχες χρόνια να μεταχειριστείς μιας και εσκασες στο μηνιάτικο. Αντί λοιπόν να μας κάνεις μάθημα κατανόησης και πεσρικολοζαμεντε για τα συστήματα και τις τάσεις του εξωτερικού προσπάθησε την επόμενη φορά που θα έρθεις σε επαφή με έναν απόφοιτο της ειδικής αγωγής να θυμηθείς πως μπορεί να είναι ένας κατά τα άλλα αριστουχος. Για τους αποφοίτους του Μακεδονιας που κάτι άκουσες αλλά δεν ημέρες να κατονομασεις το πανεπιστήμιο να σου πω πως κατα τύπο και μόνο δεν έχουν αποκτήσει την παιδαγωγική επάρκεια και ας μην ξεχνάς πως μεχρι πέρσι δάσκαλοι τρεχαν για να συμπληρώσουν την διετή τους κατάρτιση. Για το άλλο δε πανεπιστήμιο του Βολου ας μη μιλήσουμε καν. Κριτής σου ξαναλεω είναι οι γονείς αυτούς να εμπιστευτείς όλα τα άλλα είναι πρώτη φορά αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.