Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για ακόμη μια χρονιά πρόγραμμα κουνουποκτονίας στο Δήμο Πέλλας


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Πέλλας. Παρά το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας γίνονται ψεκασμοί από τέλη Απριλίου στο περιαστικό περιβάλλον, εντούτοις ο Δήμος Πέλλας όπως κάθε χρόνο, επεμβαίνει στο αστικό περιβάλλον για να ελαχιστοποιήσει την όχληση από τα κουνούπια. 

Η κύρια μέθοδος καταπολέμησης που εφαρμόζεται είναι, η προνυμφοκτονία καθώς και η υπολειμματική ακμαιοκτονία  και υλοποιείται αρχικά σε περιοχές που έχει εντοπιστεί αυξημένη όχληση από τα κουνούπια και κατόπιν σε ολόκληρο το Δήμο Πέλλας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από ίδιους πόρους και με προσωπικό της αντιδημαρχίας πρασίνου –περιβάλλοντος.   

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής: 

Τετάρτη 20/07/2016 Μελίσσι- Καρυώτισσα
Πέμπτη 21/07/2016   Τριφύλλι- Παλαίφυτο 
Παρασκευή 22/07/2016 Παλιός Μυλότοπος- Νέος Μυλότοπος- Αξός  
Δευτέρα 25/07/2016  Πέλλα- Νέα Πέλλα
Τρίτη 26/07/2016   Δυτικό- Αγροσυκιά- Άθυρα 
Τετάρτη 27/07/2016  Παραλίμνη- Αρχοντικό- Μεσιανό 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ;Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΡΑΝΤΙΖΕΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Εσεις εκει στον δημο το βιολι σας. Εισαστε περισσοτερο αθλιοι απο οτι ανικανοι. Καλα ουτε στα super markets δεν πατατε το ποδι σας; Γνωριζετε οτι πεντε μερες την βδομαδα εχει εκπτωσεις 40% και ανω στα εντομοαπωθητικα και στα εντομοκτονα; Τα βραδια στο σπιτι σας μηπως βλεπετε τουρκικα και φως στο τουνελ; Γιατι αν βγαινατε εξω θα ντρεποσασταν να κανετε τετοιες γελοιες ανακοινωσεις. Θα σας προτεινω να "κουνουποκτονησετε" μετα τον Οκτωβριο, μηπως και φανει το εργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε ξοδεψει τη μιση συνταξη μας στα αεροσολ και στους γεωπονους. Για ποιους ψεκασμους μιλατε στο δημο πελλας;Μηπως για αυτους που αυτοψεκαζεστε οι ιδιοι; Επειδη τον Σταμκο δεν τον τσιμπανε τα κουνουπια λογω χρωματος και ομαδα αιματος εμεις τι φταιμε;;Η επιχειρηση σας να προβαλλετε την εντομοκτονια απετυχε παταγωδως. Ας μου πει καποιος σε ποιον τομεα εχει πετυχει ο δημος πελλας τα τελευταια 5 χρονια. Μονο μουρη πουλατε και φουμαρα για κοροϊδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.