Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατέληξε η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από ΙΧ που έκαναν κόντρες


Έχασε τη μάχη για τη ζωή, οκτώ ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, η δημοτική αστυνομικός, Ματίνα Νικολάου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Η άτυχη αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας στην καλοκαιρινή απασχόληση παιδιά, στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η 34χρονη δημοτική αστυνομικός, έγινε «ασπίδα» για τα παιδιά που συνόδευε, όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύουν από ΙΧ που έκαναν κόντρες, στην Αργυρούπολη. Έβαλε μπροστά το σώμα της και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο.

Χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά που συνόδευε δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε συνάδελφός της, με τον οποίο ήταν μαζί σε υπηρεσία.
Οκτώ μέρες αργότερα, η ηρωίδα δημοτική αστυνομικός, άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό, όπου είχε μεταφερθεί αμέσως μετά το ατύχημα και νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Συγκλονισμένος από την απώλειά της και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος αποχαιρέτησε την άτυχη αστυνομικό με μια ανάρτηση στο Facebook.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ελπίζω να συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου και να τιμωρηθεί ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΙΚΑ ..αυτό βέβαια δεν θα φέρει πίσω την άτυχη γυναίκα,αλλά θα είναι ένας επικίνδυνος οδηγός λιγότερος στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισοβια στον καργιολη οδηγο που την εφαγε.ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.