Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε προσωρινή προστασία η «Μαρινόπουλος ΑΕ»


Δεκτές έγιναν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι αιτήσεις προσωρινής προστασίας (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), που έχει καταθέσει ο όμιλος «Μαρινόπουλος ΑΕ».

Η προσωρινή προστασία θα ισχύσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα εξεταστεί η κύρια αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Το αίτημα ατατέθηκε από την Μαρινόπουλος ΑΕ την Τρίτη 28 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Μαρινόπουλος «ευχαριστεί τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους τόσο κατά τη σημερινή συνεδρίαση αλλά και σε όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα που διανύει η εταιρεία». Παράλληλα, η εταιρεία εκφράζει την «βαθιά εκτίμησή της» προς το σημαντικό ποσοστό του 45% των προμηθευτών της, οι οποίοι δήλωσαν τη συναίνεσή τους για τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «η συγκεκριμένη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών είναι σημαντική για τη διασφάλιση της μελλοντικής μας λειτουργίας, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και τη ρύθμιση των οφειλών προς τους προμηθευτές. Η έγκριση της υπαγωγής της Μαρινόπουλος σε διαδικασία εξυγίανσης δίνει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο στην εταιρεία ώστε το επόμενο διάστημα να καταφέρει, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη λύση».
Το δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει τις κατασχέσεις από τους πιστωτές και παράλληλα να «παγώσει» κάθε μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του ομίλου, απαγορεύοντας τη διάθεση ακινήτων και εξοπλισμού. Της προστασίας εξαιρέθηκαν οι εργαζόμενοι (όπως είχαν ζητήσει) και οι μισθώσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ......"H εταιρεία Jet Oil του Ομίλου πετρελαιοειδών «Μαμιδάκης» κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.Η αίτηση κατατέθηκε στις 9 Ιουνίου και θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο, ενώ η εταιρεία εξασφάλισε μέσω ασφαλιστικών μέτρων την προστασία από τους πιστωτές....!!!"
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗ Γ-ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΔΙΚΕΣ" ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..."ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ"...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΘΑ "ΚΛΗΘΟΥΜΕ" ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΜΕ....ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑΚΙ.....ΚΑΝΕΝΑΣ Π@ΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ??????....ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ!!!ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.