Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πότιζαν τη χασισοφυτεία από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης


Ένα με τα... δέντρα είχαν γίνει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια δύσβατη δασική έκταση ενός στρέμματος στην ενότητα Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου, για να πιάσουν στα πράσα τους καλλιεργητές μιας μεγάλης χασισοφυτείας με 178 δενδρύλλια ύψους 0,20 ως 0,80 εκατοστών, τα οποία ποτίζονταν με καμουφλαρισμένο λάστιχο και διακλαδωτή από μια δημοτική μονάδα ύδρευσης!

Όταν ένας 57χρονος και ο 29χρονος γιος του πήγαν να ποτίσουν τη φυτεία, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους οι αστυνομικοί που τους… περίμεναν από την Δευτέρα! Ο πατέρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και συνελήφθη, ενώ ο νεαρός κατάφερε να εξαφανιστεί και  αναζητείται. Στο αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τέσσερα κινητά που εξετάζονται και δυο φυσίγγια πυροβόλων όπλων.

Στην οργανωμένη χασισοφυτεία βρέθηκε καλυμμένα από θάμνους το μήκους 150 μέτρων ποτιστικό λάστιχο το οποίο οι καλλιεργητές είχαν συνδέσει με τη δημοτική μονάδα και κατέληγε σε μια δεξαμενή νερού που είχαν εγκαταστήσει στο χώρο της φυτείας, από την οποία ποτίζονταν τα χασισόδεντρα μέσω αντλίας! Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που άσκησε στον ίδιο και το γιο του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.