Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρόμος στο Ντάλας - Πέντε αστυνομικοί νεκροί (βίντεο)


Τουλάχιστον δυο ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη κατά των δολοφονιών των δυο αφροαμερικανικών που σημειώθηκαν σε Λουιζιάνα και Μινεσότα με διαφορά λιγότερο από 24 ώρες μεταξύ τους. 

H επίθεση έγινε κατά 11 αστυνομικών, 5 από τους οποίους είναι νεκροί, ενώ νεκρός φαίρεται να έπεσε απο πυρά της αστυνομίας και ο υποπτος που βρισκόνταν εγκλωβισμένος στο γκαράζ. 
Σε ένα από τα δεκάδες βίντεο από κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα καταγράφηκε η εν ψυχρώ δολοφονία αστυνομικού από έναν από τους δράστες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τι είπε; Οι αρχές δε γνωρίζουν τα κίνητρα της επίθεσης των δραστών; Η φράση «η βία φέρνει βία» έχει πλήρη εφαρμογή εδώ και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.

    Είδα χθες το βίντεο της δολοφονίας του μαύρου Αμερικανού και κόντεψα να κάνω εμετό. Τον είχαν καθηλώσει στο έδαφος δύο σωματώδεις αστυνομικοί και αντί να του περάσουν τις χειροπέδες, ο ένας απ' αυτούς βγάζει το περίστροφο και τον πυροβολεί εν ψυχρώ!!! Ειδεχθής, ποταπή δολοφονία για την οποία πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος κατά γράμμα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει θανατική ποινή για τον αστυνομικό που διέπραξε το έγκλημα.

    Δυστυχώς κάποιοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και αφαίρεσαν ζωές αθώων αστυνομικών. Πέντε οι νεκροί ως τώρα. Αλλά είπαμε, η βία φέρνει βία, μόνο που αυτά είναι λεπτομέρειες άνευ σημασίας στη χώρα των σερίφηδων και των τυχοδιωκτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.