Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καραμέρος: Πούλησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο είναι η ρήτρα του Μήτρογλου!


Ένα καυστικό σχόλιο για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε ο εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ Αντιπεριφερειάρχης Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ «Το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο είναι η ρήτρα του Μήτρογλου στην Μπενφίκα. Μόνο 45 εκατ. ευρώ».

Όπως εξήγησε ο Αντιπεριφερειάρχης, το τίμημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μειώθηκε λόγω του δίμηνου κλεισίματος της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΦΙΛΕΣΠΝΑΧΟΙ ΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΟΥΝ.
    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ & ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΤΑΝΕ (ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΝΕ" ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ)!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή δεν έφταιγε η πλήρης απαξίωση για χρόνια, η κατάργηση πάνω από τα μισά δρομολόγια, η εκτόξευση των τιμών και η παντελής έλλειψη χρηματοδότησης με αποτέλεσμα συνεχή προβλήματα στις γραμμές αλλά ΜΟΝΟ το κλείσιμο στην Ειδομένη... Αυτό θα πει δημιουργική πολιτική...

      Διαγραφή
    3. "....Ο πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνος Πανανάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο, απέκτησε ένα δεύτερο γιο στις 23 Φεβρουαρίου. Ένα γιο που δεν πρόλαβε να δει… ούτε να κρατήσει στην αγκαλιά του.
      ........
      Η βάφτιση του μωρού θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Ναύπλιο και νονός του θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος....κλπ κλπ...."
      =====================================
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ...."ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.