Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανάκληση σοκολατοειδών προϊόντων από την ΙΚΕΑ


H IKEA ανακαλεί για προληπτικούς λόγους έξι σοκολατοειδή προϊόντα, λόγω μη ακριβούς αναφοράς της συχνής παρουσίας φουντουκιού και/ή αμυγδάλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα συγκεκριμένα σοκολατοειδή προϊόντα δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση από άτομα με αλλεργία ή ευαισθησία στο φουντούκι και/η αμύγδαλο.

«Η ΙΚΕΑ έχοντας ως βασική προτεραιότητα τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων της προχωρεί στην προληπτική ανάκληση παγκοσμίως και ασχέτως με την ισχύουσα νομοθεσία στις εθνικές αγορές» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, η IKEA ανακαλεί τα προϊόντα: GODIS CHOKLADKROKANT MILK 450G, GODIS CHOKLADRAN CHOC WAFERS 168G, CHOKLAD NOT CHOC HAZELNUTS UTZ 100G, CHOKLAD LJUS MILK CHOC BAR UTZ 100G, CHOKLAD LINGON & BLABAR CHOC 180G, CHOKLADKROKANT BREDBAR CHOC 400G λόγω της μη ακριβούς αναφοράς της συχνής και όχι σποραδικής παρουσίας φουντουκιού και αμυγδάλου σε προϊόντα που αναφέρεται πιθανή περιεκτικότητα.

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους, εκτός από όσους έχουν αλλεργία ή ευαισθησία σε φουντούκι και/ή αμύγδαλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό σχετικά με τα συγκεκριμένα προϊόντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο φουντούκι και/ή το αμύγδαλο ή δεν είναι βέβαιοι, 
μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς. Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.ikea.gr ή να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο (στον αριθμό 801 11 22 722 και 210 3543403).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.