Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οδεύει προς Αριδαία ο Απόστολος Παπαζούδης


Έτοιμος να υπογράψει στον Αλμωπό Αριδαίας δείχνει ο έμπειρος στόπερ, Απόστολος Παπαζούδης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Ένα βήμα από το μεγάλο «κόλπο» στην άμυνα, με τον 31χρονο στόπερ δείχνει η νεοφώτιστη αλλά καλά οργανωμένη ομάδα της Πέλλας. 

Ο Απόστολος Παπαζούδης σχεδόν ολοκλήρωσε θετικά τις επαφές με τη διοίκηση του Κώστα Γάτσου και δείχνει διαδικαστικό το θέμα έλευσής του στην Αριδαία.

Ο έμπειρος αμυντικός, που απασχόλησε πολλές ομάδες της κατηγορίας, πέρυσι αγωνίστηκε στον Αιολικό και παλιότερα σε Ηρακλή, Ιωνικό, Επανομή, Θερμαϊκό, Πανσερραϊκό, Κηφισιά, Πολύκαστρο, Εθνικό Αστέρα και Φωκικό.

«Κλεισμένος» για τον Αλμωπό θεωρείται και ο μέσος, Βασίλης Γιαουτζής (ήταν κοντά στη Νάουσα, πρώην ομάδες Λευκάδια, Ειρηνούπολη, Αιγινιακός, ΠΑΟΝΕ, Άρης και Αλεξάνδρεια), ενώ φαβορί για τα δοκάρια παραμένει ο γηγενής Σίμος Μένιος (πρώην Προοδευτικής, Απόλλωνα Σμύρνης).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Αβραμίδη (στόπερ Ηρακλή, καταγωγή από Όρμα) και Λάζαρου Ελευθεριάδη (γηγενής μέσος που γύρισε από τη Θύελλα Φιλώτα).

Πηγή: arenafm.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.