Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκος Θωμαΐδης: Οι Αυταπατεώνες ζουν ανάμεσα μας


Διαβάζοντας προ ημερών την δήλωση του Βουλευτή Αλμωπίας κου Σηφάκη που αναφερόταν σε δήθεν κεφαλαιοποίηση των επισκέψεων των  υφυπουργών της κυβέρνησης -  παρωδία των ΣύριζαΑνελ, πίστεψα πως είναι άλλη μια από τις γνωστές πομπώδεις μπαρούφες που πετάει ο κος αυτός.

Σήμερα όμως δυστυχώς συνειδητοποίησα τι πραγματικά εννοούσε…
Στην επίσημη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, (αυτό το ΤΑΙΠΕΔ που θα καταργούσε η κυβέρνηση ΣυριζαΑνέλ 1,5 χρόνο πριν) πωλούνται με μια απλή αγγελία, τεράστιες εκτάσεις εκατομμυρίων στρεμμάτων γης στον Άγιο Αθανάσιο, στο Όρος Βόρας, δηλ. το χιονοδρομικό κέντρο και στην Λίμνη Βεγορίτιδα.

Την ίδια Βεγορίτιδα που λίγες μέρες πριν ο κος Σηφάκης με την κα Τζάκρη συνόδεψαν την υπουργό Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κα Κουντουρά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Συναδινό.
Σήμερα όμως οι μάσκες έπεσαν και όλα αποκαλύφθηκαν.

Οι επισκέψεις των υπουργών της ΣυριζαΑνέλ συμμαχίας, της χειρότερης  κυβέρνησης όλων των εποχών είχαν έναν και μόνο σκοπό με τις επισκέψεις τους εδώ,  να αξιολογήσουν και να κοστολογήσουν τα φιλέτα της Πέλλας που είναι προς πώληση.
Αυτά για τα οποία τόσο λοιδορήθηκε η Νέα Δημοκρατία και ο πρώην Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς και φυσικά δεν έκανε ποτέ, τα πραγματοποιούν σήμερα οι μεγαλύτεροι Αυταπατεώνες που γνώρισε ο τόπος. 

Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ξεπούλησε τίποτε, ΔΕΝ παρέδωσε Ελληνική Γη σε κανέναν, αυτά τα κάνει  μόνο η Αριστερή και επικίνδυνη κυβέρνηση τους. 
Είναι βέβαιο πως και η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα βάλει τάξη σε όλο αυτό το χάος που αφήνεται πίσω σας, θα ξαναβάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, σε τροχιά εξόδου από την εγκληματική ανικανότητα σας.

Αν σήμερα είναι ο Άγιος Αθανάσιος, ο Βόρας, η Βεγορίτιδα, αύριο τι θα ακολουθήσει;
Μήπως η Αρχαία Πέλλα, οι Πηγές Λουτρακίου, οι Καταρράκτες;;

Πόσο ακόμα θα μας κοροϊδεύουν με τον πιο χυδαίο τρόπο;
Θα αφήσουμε τους Σηφάκηδες να κεφαλαιοποιήσουν τον τόπο μας;

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ14 Ιουλίου 2016 στις 2:07 μ.μ.

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΡΕ... ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ. Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ {ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ} ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΙΛΑΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙ. ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ "ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ" ΑΥΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΤΡΟΝΟΣ ΤΟΥ; ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ; ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ. ΑΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΣΥΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ & ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.