Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κίνδυνος για τα παιδιά η παιδική χαρά στο συνοικισμό Κρώμνης στο Ν. Μυλότοπο Πέλλας" (φωτο)


Από αναγνώστη της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα και φωτογραφίες που σας παραθέτουμε:

"Παρατημένη σε άθλια κατάσταση η παιδική χαρά στον συνοικισμό Κρώμνης στον Νέο Μυλότοπο με κίνδυνο τη ζωή δεκάδων παιδιών που παίζουν καθημερινά.        
Η κούνια σπασμένη, ο γύρος το ίδιο. Παρατημένη ακόμα και η εξέδρα από τις εκδηλώσεις που έγιναν τον Μάιο με τον Δήμο να μην έρχεται να την μαζέψει με κίνδυνο και πάλι την υγεία των παιδιών τα οποία το βλέπουν σαν παιχνίδι και παίζουν πάνω σε αυτή".
Δείτε τις φωτογραφίες από την παιδική χαρά:

  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΧΕ Η ΚΡΩΜΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ [ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ] ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΚΡΩΜΝΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε απαράδεκτοι αυτή δεν είναι παιδική χαρά αλλά το τρενάκι του τρόμου σε ποιον αιώνα ζειτε

      Διαγραφή
    2. εσυ σε ποιον αιώνα ζεις?

      Διαγραφή
  2. Το νόημα δεν είναι αυτό. Θα πρέπει να έχεις δηλαδή αντιδήμαρχο από το χωριό σου για να παίζουν τα παιδιά σου με ασφάλεια. Είναι υποχρέωση του κράτους και στην συγκεκριμένη περίπτωση των αρμόδιων Ο.Τ.Α. να μεριμνούν για την αποκατάσταση όχι μόνο αυτής αλλά ολων των χώρων αναψυχής του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωφειλω να πω ως προεδρος της κοινοτητας Νεου Μυλοτοπου οτι ειδοποιηθηκαν εγγραφως και τηλεφωνικα ολες οι αρμοδιες υπηρεσιες, αντιδημαρχοι και ο δημαρχος Πελλας. Τονισα τους εν λογω κινδυνους πολλες φορες , αλλα δυστηχως τιποτα μεχρι τωρα. Λεφτα οι προεδροι δεν διαχειριζομαστε δυστηχως παλι, να μπω και να φτιαξω κατι δεν μπορω απο μονος μου γιατι θα μπλεξεις σιγουρα και το μπαχαλο συνεχιζετε. Υ.Γ Δεν ειναι μονο το παρκο του συνικοισμου ειναι και αλλα 10 παρκα μεσα στο Μυλοτοπο σε αυτα τα χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρε λεφτά δεν έχετε το κατανοούμε, με το υπάρχον προσωπικό σας όμως θα έπρεπε να συμβαλετε και εσείς στην κατάσταση της δ.ενοτητας μας. Τα χόρτα σε πολλά πάρκα, ακόμα και στον παιδικό σταθμό φτάνουν μέχρι το γόνατο. Τι περιμένετε να εμφανιστούν πρώτα τα φίδια και μετά να τρεχετε πανικόβλητοι ?

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη ρε φίλε διάβασα και του προέδρου το μήνυμα αλλά και το δικό σου. Για πιο προσωπικό μιλάς μόνος του είναι. 7 άτομα έχει ο δήμος για 30 χωριά! ποιος να πάει που?

      Διαγραφή
  4. Προεδροι δεν τα βλεπετε,χρειαζεται να σας τα πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί μόνο οι παιδικές χαρές είναι; Οι δρόμοι γεμάτοι λακούβες. Στην στάση του λεωφορείου στον κεντρικό δρόμο μόνο τρακτέρ περνάει. Και λίγο παραπάνω πριν το πάρκο πάλι τα ίδια. Όλο το χωριό ένα απέραντο εργοτάξιο. Σταμκο μόνο για τους ψήφους έτρεχες στο χωριό. Ανύπαρκτος και ανεπαρκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι ρε παιδια απευθύνεστε στον πρόεδρο? ξέρετε πόσες φορές πήραμε στο γκαράζ και μας γράψανε? και για τα χόρτα και για λάμπες και για παιδικές χαρές? παίρνουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τάχα ελέγχουν το προσωπικό? μπάχαλο. τώρα με τον καινούριο αντιδήμαρχο πιστεύουμε τα πράγματα να διορθωθούν. και κάτι άλλο........ άλλος δεν έχει να φάει και τα παιδιά απο το βοήθεια στο σπίτι γιατί φεύγουν νωρίτερα.. και όχι όλοι το κάνουν συγκεκριμένα άτομα..και μάλιστα εν ώρα εργασίας φεύγουν από το δήμο πηγαίνουν να πάρουν το μαγειρεμένο φαγητό από τη μαμά. Είμαστε σοβαροί. Ένα μεγάλο μπράβο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ η οποία είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και φυσικά εξυπηρετική. Στο εργαστάσιο δουλευουμε και ούτε τουαλέτα μπορούμε να πάμε. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θεσμικά ο πρόεδρος είναι η κεφαλή του τόπου και αυτός πρέπει να τα ακούσει και να τα μεταφέρει χωρίς να σημαίνει ότι αυτός είναι ο μόνος υπεύθυνος. Κύριος υπεύθυνος είναι πρώτα ο δήμος. Προς τιμήν του βγήκε και πήρε θέση και μπράβο του. Αλλά όχι μόνο λόγια... και έργα πρέπει. Αγώνα για το καλό του τόπου. Επιλέχθηκε για να εκπροσωπεί.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν βάζεις και το όνομα σου και μόνο κατηγορείς; Με το καλλικρατικό σύστημα δεν έχουν αφήσει καμία αρμοδιότητα στους προέδρους των χωριών και τους έχουν εγκλωβίσει ανάμεσα σε παράπονα πολιτών και σε ένα ξερό δεν έχουμε χρήματα από τον Δήμο. Τι έργα να κάνει? Μέχρι και τις λακούβες μόνος του τις έκλεινε! Όλα τα αιτήματα των πολιτών τα μεταφέρει αμέσως στο δήμο επισήμως και εγγράφως.

      Διαγραφή
  7. Η κατάσταση στον Νέο Μυλότοπο όπως και σε πολλά χωριά είναι τραγική και σε αυτό ευθύνεται μόνον ο Δήμος. Οι πρόεδροι είναι ουσιαστικά το μέσο επικοινωνίας μεταξύ του χωριού και του δήμου ΚΑΙ τίποτα παραπάνω. Ο Πρόεδρος θα είχε φταίξιμο αν είχε δικό του συνεργείο με προσωπικό και απλά τους είχε να κάθονται ή δεν είχε ενημερώσει το δήμο. Ίσως όμως θα πρέπει να ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελία και να καταγγείλει Δήμαρχο και Αντιδημάρχους για παραμέληση καθήκοντος, μάλλον πρέπει κάποιοι να έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για τον τρόπο που αγνοούν ολόκληρα χωριά και ρίχνουν όλο το βάρος στους ψηφοφόρους των Γιαννιτσών, να γίνει έλεγχος αν υπήρχε δυνατότητα για καλύτερη αξιοποίηση προσωπικού και χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.