Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δημήτρης Τσίτσος του ΟΦΚΑ Φίλιππου Γιαννιτσών Παγκόσμιος Πρωταθλητής


Ασημένιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Ακοντιστής του ΟΦΚΑ Φίλιππου Γιαννιτσών Τσίτσος Δημήτρης, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Τραπεζούντα με βολή 68,34 μέτρα!

Ο αθλητής του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΥ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ που γυμνάζεται με τον προπονητή Τασόπουλο Σταύρο, τίμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σχολείο του (2Ο  Γενικό Λύκειο ), την πόλη και το σύλλογό του καθώς κατέκτησε την κορυφή του κόσμου στον ακοντισμό αγοριών Λυκείων αν και είναι μόλις μαθητής της Α΄Λυκείου!

Με βολή    68,34μέτρα  που σημείωσε στην   6η    προσπάθεια  ο Δημήτρης Τσίτσος κατέκτησε την 2η  θέση στον κόσμο και ταυτόχρονα την υψηλότερη διάκριση που έχει κατακτήσει ποτέ Γιαννιτσιώτης αθλητής του στίβου. 

Συγχαρητήρια στον  Δημήτρη και στον προπονητή του! Συνεχίστε με υπομονή και επιμονή να τιμάτε την πόλη και το σύλλογό μας!
Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Κ.Α





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.