Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Αδιαφορία για τους αγρότες από το Δήμο Αλμωπίας"


"Από τη προηγούμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου έχει χαλάσει μια πομόνα στην Ίδα Αλμωπίας και δεν την έχουν κάνει ακόμα. Κάθε μέρα λένε καλά θα την κάνουμε και ακόμα τίποτα. Είμαστε μέσα στο καλοκαίρι και ο κόσμος θέλει να ποτίσει τα χωράφια του και δεν μπορεί".
Ένας αγανακτισμένος αγρότης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο Δημαρχος ασχολειται με το Facebook και οχι με τα χωραφια και τους αγροτες της ανοτολικης αλμωπιας.....Το Facebook εχει δημοσιοτητα και οχι η αγροτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πειτε του δημαρχου οτι θα το επισκευασετε με δικα σας εξοδα και θα τα σημψηφισετε με τα τελη αρδευσης. θα ερθει ..ΧΘΕΣ!!

      Διαγραφή
  2. Sas parakalo poli katoikh tis idas min enoxlite ton dhmarxo mas exei vip proskeklimenous sta loutra mazi tou einai kai o klarinogabros.otan fa mboresi fa asxolifi me tin pomonasas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΝΑΙ ΆΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΙ ΨΉΦΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΌΛΟΥΣ Τ ΧΑΖΟΎΣ ΣΤ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι αγροτες ασχολουνται μονο με την παρτη τους, δεν νοιαζονται για κανεναν αλλον. ετσι δεν πληρωνουν τα αρδευτικα τους , οπως εχουν υποχρεωση και η πιστωση εχει κτυπησει κοκκινο. πρωτα τα λεφτα που χρωστουν και μετα η δουλεια. δυστυχως ομως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. τι φταινε οι συνεπεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι φταινε αυτοι που πληρωνουν βρε ανθρωπε μου ...Οποιος δεν πληρωνοι να τους στειλουν στην εφορια ....Αλλα καθε δημαρχος κοιταει πως θα βγει δημαρχος ξανα με τους τζαμπατζηδες που τους κανει ο δημαρχος για λιγους ψιφους..........

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.