Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε η διάνοιξη-συντήρηση και ασφαλτόστρωση της ΕΟ Αριδαίας-Εξαπλατάνου


Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της διάνοιξης, συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου. Ένα έργο μεγάλης σημασίας για ολόκληρη την Ανατολική Αλμωπία και για ολόκληρο τον Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε επιτόπια επίσκεψη στο έργο και έκανε την εξής δήλωση:
«Η συνεργασία μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, είναι ουσιαστική και αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα. Είναι κοντά μας ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Τόσο με τα αντιπλημμυρικά έργα σε Προμάχους, Λυκόστομο, Λουτράκι και σύντομα στο Άλωρο και άλλες περιοχές, καθώς και η έναρξη από φέτος των εργασιών που αφορούν στον δρόμο του χιονοδρομικού από την Όρμα. Επίσης, εντάχθηκαν προς υλοποίηση σημαντικά έργα αγροτικής οδοποιίας και συντήρηση των κεντρικών δρόμων της Αριδαίας. Όσον αφορά σε αυτό το μεγάλο έργο, η ολοκλήρωσή του θα σημαίνει πολλά για τον Εξαπλάτανο και την περιοχή της Ανατολικής Αλμωπίας».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.