Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοί καταθέτουν αίτηση για τηλεοπτική άδεια


Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν αίτηση για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας ο Alpha και το E-TV. Προηγήθηκαν, την περασμένη βδομάδα, ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 και το Star. Μεταξύ των επιχειρηματιών που  θα διεκδικήσουν άδεια είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την εταιρεία “Αλτερ Έγκο” η οποία έχει μετοχικό κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ και στο πρώτο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον επιχειρηματία, ο Γιάννης Βρέντζος και η Φωτεινή Υψηλάντη.

Άδεια ενδεχομένως θα διεκδικήσουν ο Ιβάν Σαββίδης, ο Χρήστος, ο Γιάννης Καραγιώργης και ίσως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν θα κατέβει τελικά η Nova, που περιμένει την εξέλιξη του διαγωνισμού και το Μακεδονία TV. Ο δεύτερος σταθμός του Ομίλου Κυριακού κατέθεσε την Πέμπτη στο ΕΣΡ αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς των θεματικών (μη ενημερωτικών) σταθμών, έτσι ώστε να διεκδικήσει άδεια στον δεύτερο γύρο.

Πηγή: typologies.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.