Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση του Νίκου Θωμαΐδη στο Γιάννη Σηφάκη


Καταρχήν να καλωσορίσω τον Βουλευτή Αλμωπίας στην πραγματικότητα και στον ρεαλισμό και να του ευχηθώ σύντομα να εξαλειφθούν όλες οι αυταπάτες από τις οποίες διακατέχεται αυτός και ο Αρχηγός του. 

Τον καλωσορίζω επίσης και στην ορθολογική χρήση των social media και τον ευχαριστώ που αποφάσισε να απαντήσει στις γελοιότητες μου, έστω και βιαστικά και ανορθόγραφα, άλλωστε είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της παρέας του αυτό.

Ας πάρουμε όμως ένα ένα όσα λέει ο κος Σηφάκης.

1ον Δεν είμαι μπροστινός κανενός, είμαι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου εκπροσωπώ το κόμμα μου η τον εαυτό μου, δεν κρύβω όμως πως προτιμώ να είμαι μπροστινός κάποιου παρά αυτό που είστε εσείς δηλαδή ο ‘’πισινός’’ κάποιας και γνωρίζεται πολύ καλά ποια εννοώ.

2ον Επι Κυβέρνησης ΝΔ – Πασοκ δεν ξεπουλήθηκε τίποτε απολύτως, η κυβέρνηση σας υπέγραψε την πώληση του ΟΛΠ, του ΟΛΘ, του Ελληνικού, σε λίγες μέρες του ΟΣΕ και πάει λέγοντας. Επίσης επι των ημερών της ΝΔ το ΤΑΙΠΕΔ και το ΕΤΑΔ βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της Ελληνικής κυβέρνησης και αυτή αποφάσιζε που και πως θα διατεθεί το όποιο τίμημα προέλθει από την αξιοποίηση των Ελληνικών ακινήτων, σήμερα γνωρίζεται πολύ καλά πως δεν μπορείτε ούτε τον εαυτό σας να πουλήσετε εάν δεν συμφωνεί η Τρόικα, ναι καλά ακούσατε, εκείνη η κακή ΤΡΟΙΚΑ που θα καταργούσατε

3ο http://www.hradf.com/el αυτή κε Βουλευτά είναι η επίσημη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ στο διαδίκτυο, είναι πρόσφατα ενημερωμένη πλήρως και περιλαμβάνει όλα τα προς πώληση ακίνητα ‘όπως και τις προκηρύξεις αυτών. Το ΤΑΙΠΕΔ ζει και βασιλεύει και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως εκεί στον Σύριζα είστε εθισμένοι στο ψέμα.

4ο Την λογική και τους όρους αξιοποίησης που επικαλείστε ψευδόμενος, γνωρίζεται πολύ καλά πως δεν τους καθορίζετέ εσείς αλλά το Εποπτικό Συμβούλιο. Το οποίο ελέγχει με την δική σας σύμφωνη γνώμη, η Κομισιόν και ο ESM, άρα οι Δανειστές μας. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν δεχόταν να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, το υπέγραψε όμως ο αυταπατώμενος Αρχηγός σας, Αλέξης Τσίπρας.

5ο Το να είμαι εγώ αδιάβαστος κε Βουλευτά δεν επιφέρει κανένα κόστος στους Έλληνες πολίτες, το να είστε όμως εσείς Αδιάβαστος και ανειλικρινής ζημιώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες ανεπανόρθωτα. Είμαι σίγουρος πως έχετε στα χέρια σας το 3ο Μνημόνιο που μας φορτώσατε, είμαι σίγουρος επίσης πως δεν το έχετε διαβάσει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και στους ψηφοφόρους σας και διαβάστε τι έχετε ψηφίσει.

Επειδή σας αρέσουν οι παροιμίες θα σας θυμίσω μία πολύ χαρακτηριστική…
‘’Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια’’ σας εύχομαι τα δικά σας ποδάρια να έχουν αντοχή γιατί θα σας χρειαστεί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. ΠΟΣΟ "ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!....ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ -ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ- ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΑΚΩΝ!!!) ...ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ "ΒΟΥΤΗΞΟΥΝΕ" ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙ....ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μονος λογος που ο Σηφακης ασχοληθηκε με τον Θωμαιδη ειναι για να πει την αληθεια για τα περι ΤΑΙΠΕΔ και Καιμακτσαλαν που ξαφνικα σημερα ( μετα 4 χρονια που ειναι κρεμασμενο στην ιστοσελιδα του) ανακαλυψαν τα blogs της Πελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
      ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ
      ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ

      Διαγραφή
    2. Ρε Νίκο, το ότι γράφεις με κεφαλαία και χωρίς Ν.Θ. δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι είσαι ο μόνος που καλύπτει τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
    3. 11:34 μην εκτίθεσαι τόσο, δεν υφίσταται πλέον θεσμός ΤΑΙΠΕΔ, ξύπνα γιατί κοιμάσαι

      Διαγραφή
    4. 11:11 ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ η εσυ εχεις κομπλεξ μαζι του
      η emeis den exoyme dikaioma na sxoliazoyme para mono esy
      ALLA PES MAS KAI POS THELEIS ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GIA NA σε ικανοποιησουμε
      μιν σαι αφισουμαι αιτση στα κρεια του LOUTROU
      ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ;

      Διαγραφή
    5. Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ( Γ Ι Α Ο Λ Ο Υ Σ Τ Ο Υ Σ Α Σ Χ Ε Τ Ο Υ Σ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ) αποσφράγισε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη την οικονομική προσφορά που κατέθεσε η ιταλική κρατική εταιρεία Ferrovie Dello Stato Italiane SpA, την οποία και έκανε δεκτή καθώς τα 45 εκατ. ευρώ που προβλέπει ήταν σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικά πάνω από τις αποτιμήσεις που είχαν υποβάλει ανεξάρτητοι αξιολογητές.

      Σημειώνεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτός από το εμπορευματικό έργο είναι η μόνη που εκτελεί επιβατηγό σιδηροδρομικό έργο στην Ελλάδα και μάλιστα επιδοτείται με 50 εκατ. ευρώ ετησίως για τις δημόσιες υπηρεσίες που έχει αναλάβει (άγονες γραμμές).

      Η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελούσε υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης όχι μόνο στα πλαίσια του μνημονίου αλλά και στα πλαίσια της προ ετών συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη διευθέτηση του ζητήματος των παράτυπων κρατικών επιδοτήσεων που η Ε.Ε. έκρινε ότι έχουν χορηγηθεί στους ελληνικούς σιδηρόδρομους.

      Η ευρωπαϊκή πλευρά έχει δεσμευτεί ότι η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνοδευτεί με τη διαγραφή της τάξεως των 750 εκατ. ευρώ που συνδέονται με αυτές τις παράτυπες επιδοτήσεις και βαρύνουν τον ισολογισμό της.



      Διαγραφή
    6. Ασχετε, το ΤΑΙΠΕΔ κανει τις 9 ιδιωτικοποιησεις του μνημονιου και κλεινει, δεν μπορει να προκηρυξει οτιδηποτε αλλο και καταργουνται και οσα εχει προκηρυξει. Διαβαστε και κανεναν Νομο, δεν βλαφτει.Θελετε εκει στη ΝΔ να ασχολειστε αδιαβαστοι και με τα κοινα..

      Διαγραφή
  3. Μπροστινός του ένα ο μεν, πισινός της άλλης ο δεν, με λίγα λόγια διάλογος του κ@λου από δύο υποτίθεται «σοβαρά» στελέχη των δύο υποτίθεται «κορυφαίων» κομμάτων που αποφασίζουν υποτίθεται για το καλό της χώρας. Μπ@ρδελο η πολιτική τους, δεν υπήρχε περίπτωση να είναι και ο διάλογός τους. Αρκεί μόνο να ανεβάζουμε δελτία τύπου να φαινόμαστε στον κόσμο. Αν τώρα λέμε αρλούμπες αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Εύγε, να τους χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι ο Θωμαιδης(!!) το παιζει μπροστινος του Καρασμανη το ξερουν ολοι, μονο εσυ δεν το ξερεις

      Διαγραφή
    2. ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι βαλτος ο θωμαιδης απο την τζακρη
      η κυρια εχει απλωσει τα δυχτια της και στην δεξια παραταξη

      Διαγραφή
  4. Θωμάιδη είσαι εκτός γραμμής.Η ΝΔ ήταν πάντα υπέρ της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας μέσω ιδιωτικών κεφαλαίων.Δεν το χειςι.Ασχολήσου με τίποτα άλλο.Οι σύριζαοι είναι εκτεθημενοι αλλά αυτό δεν αφορά τη ΝΔ αλλά τους ψηφοφόρους του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
      ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
      ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΣΕΝΑ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ

      Διαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ.ΤΟ "ΠΙΣΙΝΟΣ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΕΊΝΑΙ.ΚΑΜΙΆ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.ΤΟΥ ΠΡΟΈΚΥΨΕ ΑΠΌ ΛΆΘΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ... ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΕΕΕ;

      Διαγραφή
  6. Αυτό που είναι γεγονός, είναι οτι η προηγούμενη κυβέρνηση ήθελε να πουλήσει για 300.000.000 την τραινοσε
    Και ο Σύριζα τότε δια στόματος σταθακη αντιδρούσε

    Σήμερα, τα κατάφεραν επιτέλους με 45.000.000



    Και οι αγορες χορεύουν πεντοζάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O κος Σηφάκης με διέγραψε από το FB και μου αφαίρεσε το δικαίωμα της ερώτησης και του διαλόγου επειδή τόλμησα να του αποδείξω πως έχει βαθιά μεσάνυχτα στα πολύ σημαντικά ζητήματα της περιοχής στην οποία εκλέγεται. Φυσικά αυτό είναι δικαίωμα του και δεν με αγγίζει μια και μετά από δικό του αίτημα είχαμε γίνει δήθεν ''φίλοι'' διαδικτυακά. Πολύ καλά κάνει και δεν ασχολείται μαζί μου ξανά ο κος Σηφάκης μια και εγώ δεν είμαι θεσμικά αντάξιος του, εγώ όμως είμαι υποχρεωμένος να ασχολούμαι μαζί του γιατί με τα ψεύδη του παραπλανά τους πολίτες.

    1ο Ψέμα: Ισχυρίστηκε πολλές φορές πως το ΤΑΙΠΕΔ έχει καταργηθεί, αμέσως μετά μέσα στον εκνευρισμό του άλλαξε άποψη και παραδέχθηκε πως όντως δεν καταργήθηκε.

    2ο Ψέμα: Ισχυρίζεται πως το ΤΑΙΠΕΔ υπάρχει μεν αλλά έχει μόνο 9 ακίνητα προς ιδιωτικοποίηση, ψεύδεται χυδαία ο κος Σηφάκης γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως το ΤΑΙΠΕΔ έχει 92 ακίνητα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας προς ιδιωτικοποίηση,

    3ο Ψέμα: Ισχυρίζεται πως το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει καμιά προκήρυξη που να αφορά το όρος Βόρας (αυτός προτιμάει να το αποκαλεί Καιμακτσαλάν με την Τουρκική ονομασία του και μάλλον γι’ αυτό δεν το βρήκε ψάχνοντας), Με μια απλή επίσκεψη στην πρόσφατα ενημερωμένη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ στο διαδίκτυο μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει πως το ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο υφίσταται αλλά διαχειρίζεται την ιδιωτικοποίηση του Όρους Βόρα, του παλιού Αγίου Αθανασίου και της Λίμνης Βεγορίτιδα.

    Επίσης στην Ιστοσελίδα του Λόγου της Πέλλας υπάρχει άρθρο της Δημοσιογράφου Χριστίνας Παπαδοπούλου, στο οποίο μετά από ερώτηση της, το γραφείο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ επιβεβαιώνει πως όχι μόνο δεν έχει καταργηθεί αλλά με βάση τον νέο νόμο του Σύριζα πέρασε στην αρμοδιότητα του Υπερταμείου που ελέγχουν οι δανειστές μας δηλαδή η Κομισιόν και ο ESM.

    Και επειδή ο κος Σηφάκης εκτός των άλλων είναι και γκαντέμης… βγαίνει σήμερα το τάχα κατηργημένο ΤΑΙΠΕΔ και με επίσημη ανακοίνωση του εγκρίνει το Ξεπούλημα… συγγνώμη την αξιοποίηση ήθελα να πω, της Τραινοσε για 45 εκατομμύρια € όταν τα 300 που είχε θέσει ως τίμημα η Νέα Δημοκρατία τους είχαν φανεί λίγα και κραύγαζαν για ξεπούλημα..

    Δεν αντέχουν τον διάλογο οι Αριστεροί Αυταπατεώνες και όταν εκνευρίζονται τα χάνουν και όταν τα χάνουν λένε αρλούμπες. Το μόνο τους πρόβλημα είναι πως θα καταφέρουν να παραμείνουν στην εξουσία όσο περισσότερο μπορούν ώστε να προλάβουν να καταστρέψουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλομοκαβαλάρη από τα Γιαννιτσά ξεπέζεψε επιτέλους.Η κοινωνική σου ανυπαρξία δεν ανάγεται δεν πρόκειται να αναβαθμιστθεί μέσω επιστολών.Όταν κρίθηκες στην κοινωνία Γιαννιτσών απέτυχες παταγωδώς.Μείνε στο σκιά του γλοιώδους παρασκηνίου που λατρεύεις.Ο δημόσιος διάλογος είναι για ανθρώπους με ποιότητα.Η δημοσιότητα που επιζητείς για να σε φέρει στην επιφάνεια είναι ίδια με του φελλού που επιπλέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε παρακαλώ να γράφετε απλά και κατανοητά για να γίνονται αντιληπτά και από εμάς τους λιγότερο ευφυείς και μορφωμένους. << Η κοινωνική σου ανυπαρξία δεν ανάγεται....>>
      Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΑ Ώ ΜΠΟΥΡΔΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.