Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρανιτικός κυβόλιθος στο οδόστρωμα για τη μείωση ταχύτητας των οχημάτων στο Λουτράκι Αλμωπίας


Κατασκευή λωρίδων από γρανιτικό κυβόλιθο στο οδόστρωμα εντός της Τ.Κ. Λουτρακίου, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Στόχος της παραπάνω παρέμβασης είναι η μείωση ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων, καθώς πρόκειται για ένα χωριό με μεγάλη τουριστική κίνηση. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιήθηκε κατόπιν σχετικής απαίτησης της τοπικής κοινωνίας και αποβλέπει στην ασφάλεια οδηγών και πεζών, καθώς κατά το παρελθόν έχουμε θρηνήσει θύματα εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας.

Παράλληλα, στο πρώτο τμήμα του δρόμου με κατεύθυνση από τα Λουτρά προς το χωριό, διευθετήθηκαν τα νερά που διασχίζουν το Λουτράκι και δημιουργούσαν προβλήματα και άσχημη εικόνα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι η επέκταση του παραπάνω έργου και σε άλλα σημεία του Λουτρακίου καθώς επίσης και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Όπως σημείωσε, η οδική ασφάλεια των πολιτών είναι πολύ σημαντική ειδικά όταν πρόκειται για μία περιοχή που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Το παραπάνω έργο κόστισε 10.328 ευρώ και εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.