Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Ορφέα Ριζαρίου (φωτο)


Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο του Ριζαρίου ο χορός της ομάδος του Ορφέα Ριζαρίου. 

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη γεγονός που έδωσε χαρά στους ανθρώπους της Δοίκησης και ειδικά στον πρόεδρο Βασίλη Ποζαρλή που του αξίζουν συγχαρητήρια για την καθημερινή προσπάθεια που κάνει ώστε να διατηρείται και το γήπεδο σε άριστη κατάσταση. Πραγματικά εντυπωσιακό το καταπράσινο τερέν ομολογουμένως από τα κορυφαία του Νομού μας με την επιβλητική σκεπαστή κερκίδα με πέτρα αποτελεί πραγματικό στολίδι για το χωριό.

Η βραδιά ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια τη διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν ο δικός μας Γιαννιτσιώτης τραγουδιστής Τέο Τσεχερίδης με τον Διονύση Πρόϊο και την εντυπωσιακή Έφη Λαζαρίδου και την ορχήστρα τους κρατώντας το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην προσπάθεια αυτή ήταν κοντά και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου μαζί με μέλη του ΔΣ.

Η ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου με νέο οδηγό στην τεχνική ηγεσία τον Βάϊο Στεργιόπουλο ξεκινάει σε λίγες μέρες και την προετοιμασία της ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.