Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση απερχόμενου προέδρου ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας Νικόλαου Σκορδή


«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόριο Στάμκο για την τιμή που μου έκανε στην αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής να μου αναθέσει τα καθήκοντα του Προέδρου του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας, δίνοντας μου την ευκαιρία να εργαστώ σε μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του Δήμου μας.

Αποχωρώντας από την υπηρεσία θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης μέσα από την καρδιά μου όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία. Είναι γεγονός ότι αυτούς τους 21 μήνες καταφέραμε μέσα από σκληρή δουλειά και συντονισμένες προσπάθειες να αναβαθμίσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τις δομές, να βελτιώσουμε τις παρερχόμενες υπηρεσίες και να προχωρήσουμε σε μια ουσιαστική τακτοποίηση των οικονομικών. Συγκεκριμένα, στο διάστημα αυτό:

1. Συντηρήθηκαν και εξοπλίστηκαν οι περισσότεροι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.
2. Αυξήθηκε ο αριθμός του προσωπικού κατά 9 άτομα, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και την εξυπηρέτηση των αναγκών της υπηρεσίας.
3. Αυξήθηκε η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ κατά 177.500 ευρώ.
4. Εντάχθηκαν ακόμη 2 παιδικοί σταθμοί (Καρυώτισσας, Αραβησσού) στις δομές του ΕΣΠΑ.
5. Τέλος, συντάχθηκε κανονισμός λειτουργίας ΚΑΠΗ.
Δυστυχώς, δεν υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος ώστε να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και το όραμα μου για την υπηρεσία. Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχουν δρομολογηθεί η πρόσληψη 1 ατόμου ως διοικητικό προσωπικό και οι προσλήψεις 3 ατόμων βοηθητικού προσωπικού. Επίσης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ίδρυση και η λειτουργία βρεφικού τμήματος στα Γιαννιτσά και η μεταστέγαση του Β' παιδικού σταθμού, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταβίβασης του αιτήματος μου για να περάσει στην κατοχή του ΚΕΚΑΠΠΑ το κτίριο του ΠΙΚΠΑ. Τέλος, αναμένονται τα εγκαίνια του ΚΑΠΗ Κρύας Βρύσης καθώς οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. Ελπίζω και πιστεύω ότι ο νέος Πρόεδρος θα ολοκληρώσει το έργο μας και θα οδηγήσει την υπηρεσία σε ακόμα καλύτερες μέρες. Του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Προσωπικά αποχωρώ απολύτως ικανοποιημένος διότι προσέφερα όλες τις δυνάμεις μου και δούλεψα σκληρά ώστε να ανταποκριθώ στις ιδιαίτερα ευαίσθητες απαιτήσεις της υπηρεσίας. Ήμουν δίπλα σε κάθε πρόβλημα όπου και όποτε αυτό προέκυπτε και παρείχα τις υπηρεσίες μου στους πολίτες και το προσωπικό, όπως άλλωστε όριζε η αποστολή μου.

Κλείνοντας, ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου για την στήριξη και την κατανόηση τους.

Με εκτίμηση Νικόλαος Σκορδής
Δημοτικός Σύμβουλος 
Πρ.Πρόεδρος ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ki afou isoun toso petiximenos oso les giati den se ekane antidimarxo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογια παχιά και κουφια.φτανει.χορτασαμε εχω να σου πω εγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.