Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαοτική η κατάσταση στο τελωνείο Ευζώνων στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα


Παρατίθεται η ανακοίνωση των αστυνομικών Κιλκίς. 

"Καθημερινά στο μεγαλύτερο χερσαίο σύνορο εισόδου τουριστών στην χώρα μας με το 
κράτος των Σκοπίων, το Α.Τ Ευζώνων, επικρατεί η ίδια κατάσταση, "ΧΑΟΣ".

Οι έξι γραμμές αναμονής των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα επτά χιλιόμετρα οι οποίες φτάνουν ως τη Γευγελή, οι αστυνομικοί των Σκοπίων  παρακαλούν  να ανοίξουν τα σύνορα, περισσότερα από πενήντα λεωφορεία αναμένουν ώστε να ελεγχθούν οι επιβάτες, αστυνομικοί εργάζονται ακατάπαυστα μπροστά στον υπολογιστή σε ολόκληρο το οχτάωρο τους.

Όλα αυτά γιατί υπάρχουν υπολογιστές δεκαετιών όπου η λειτουργικότητα κρίνετε απαγορευτική για τις ανάγκες του διαβατηριακού ελέγχου,το κεντρικό σύστημα διαδικτυακής σύνδεσης διαβατηριακού ελέγχου SHENGEN, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και δεκάδες αλλά προβλήματα όπου συμβάλλουν ώστε η ελάχιστη ώρα αναμονής τουριστών να φτάνει στις (5) ώρες.

Κύριοι δυσφημίζετε την Ελλάδα,ως πότε.....Επιτέλους λύστε τα προβλήματα των υπηρεσιών διαβατηριακού ελέγχου.. Η Ένωση μας έχει καταθέσει προτάσεις προς επίλυση των προβλημάτων στην ηγεσία μας."
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.