Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οριστικά χωρίς την Ζαπουνίδου στο Ρίο


Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τα γκρουπ των αθλητών/αθλητριών της ομάδας του στίβου, που θα «πετάξουν» σταδιακά για το Ρίο Ντε Τζανέιρο και μέσα σε αυτά δεν βρίσκεται πλέον το όνομα της Δέσποινας Ζαπουνίδου. Γεγονός που οριστικοποιεί τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την «γκάφα» που έγινε, καθώς η έμπειρη βαδίστρια είχε πιάσει το όριο στα 20χλμ. βάδην, αλλά ο αγώνας στον οποίο το είχε πετύχει πέρυσι δεν ήταν στους προεπιλεγμένους της IAΑF, χωρίς να την ενημερώσει κανείς.

Αυτό σημαίνει πως και με την απουσία του Αντώνη Μάστορα λόγω του τραυματισμού του, η αποστολή του στίβου αριθμεί 25 αθλητές και ολόκληρη η ελληνική αποστολή 94.
Απο την Τρίτη 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου, θα αναχωρήσουν σταδιασκά και με έξι διαφορετικές πτήσεις οι αθλητές του στίβου.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου (17:05) θα αναχωρήσει μέσω Μαδρίτης η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία θα επιστρέψει στις 23/8. Την επομένη ημέρα, Τετάρτη 3 Αυγούστου, αναχωρούν μέσω Φρανκφούρτης ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Σοφία Υφαντίδου (18:15). Επιστρέφουν 22/8. Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα (18:45) μέσω Ρώμης, θα φύγει ένα μεγάλο γκρουπ αθλητών με τους Λίλη Αλεξούλη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Κώστα Μπανιώτη, Βούλα Παπαχρήστου, Ουρανία Ρεμπούλη, Σοφία Ρήγα, Μιλτιάδη Τεντόγλου. Η επιστροφή θα γίνει στις 20/8.

Ο Κώστας Φιλιππίδης θα αναχωρήσει μέσω Φρανκφούρτης την Παρασκευή 5/8 (18:15) και επιστρέφει στις 17/8.

Με το δεύτερο μεγάλο γκρουπ αναχωρούν την Κυριακή 7/8 μέσω Ρώμης (18:45) οι Παναγιώτα Τσινοπούλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Βλαχάκη, Κώστας Δουβαλίδης, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μιχάλης Αναστασάκης, Μιχάλης Καλομοίρης, Λυκούργος Τσάκωνας και επιστρέφουν 25/8. Την Κυριακή επίσης θα αναχωρήσει και η Μαρία Μπελιμπασάκη μέσω Μονάχου (19:15) και επιστρέφει στις 20/8. Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα μεταβεί στο Ρίο μέσω Ζυρίχης την Δευτέρα 8 Αυγούστου (06:30) και επιστρέφει στις 22/8. Ο Χριστόφορος Μερούσης θα αναχωρήσει την Παρασκευή 12 Αυγούστου μέσω Μαδρίτης (03:35) και επιστρέφει στις 24/8.

Από τις ΗΠΑ θα ταξιδέψουν για το Ρίο ντε Τζανέιρο ο Νίκος Σκαρβέλης, η Αλεξία Παππά και η Κατερίνα Στεφανίδη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.