Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρελθόν από τον Αλμωπό ο Γιώργος Μπογδάνης


Μετά από απόφαση της διοίκησης και του προπονητικού team του Αλμωπού Αριδαίας, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο επί 19 χρόνια παίκτης και αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μπογδάνης. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο παίκτης ενημερώθηκε σήμερα για την απόφαση της διοίκησης.

Aναμένεται προσεχώς και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδος...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Ο ποδοσφαιριστης ειχε δηλωσει πως ηθελε να αγωνιστει αλλη μια χρονια για να κλεισει την καριερα του στην ομαδα που υπηρετησε τοσσα χρονια, μεγαλο φαουλ της διοικησης και του προπονητη αν ισχυει κατι τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι πετάνε τα παιδιά τους . Τόσα χρόνια χωρίς καμία αναγνώριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσα χρόνια στην ομάδα, μια ζωή αρχηγός, με κρύο και με ζέστη στα χωριά και στα λαγκάδια και τώρα που η ομάδα ανεβαίνει στη Γ Εθνική δε χωράει στο ρόστερ; Αν δεν κάνει γιατί μεγάλωσε η βάρυνε δε χρειάζεται να παίζει βασικός, αλλά η εμπειρία και η ηγεσία χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Θα γεμίσει το ρόστερ με παίχτες από την Κατερίνη και το Κιλκίς και την Κοζάνη και δε θα υπάρχει ένας παλιός, ένα παιδί από την περιοχή. Η πολλή τεχνοκρατική αντίληψη κάνει περισσότερη ζημιά παρά προσφέρει. Απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mάλλον δεν τον είδες τελευταία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το παιδί κάνει προετοιμασία τόσο καιρό για να είναι έτοιμος για τη Γ' Εθνική.

      Διαγραφή
    2. Κι όμως, τον έχω δει και για αυτό το είχα σίγουρο ότι έχει θέση στην ομάδα, όχι μόνο ηθικά αλλά και αγωνιστικά. Για αυτό γίνεται δύο φορές χειρότερη η απόφαση της ομάδας.

      Διαγραφή
  4. Όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος,πολλά μπράβο στο Γιώργο Μπογδάνη,τελειώνει από την ομάδα του Αλμωπού,ενεργός,βασικός πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ' Εθνική.Μα πάνω απ'όλα ένα θαυμάσιο παιδί,που έδινε σε κάθε αγώνα ότι είχε.....δίκαια έχεις κερδίσει μία θέση δίπλα στους μεγάλους παίχτες που υπηρέτησαν την ομάδα.Ένας παλιός σου συνοδοιπόρος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα τα ωραία έχουν το τέλος που τους αρμόζει...δε θεωρώ ότι το σκέφτηκαν καλά στη διοίκηση... με μια απλή ενημέρωση ότι τον διώχνουν δε θεωρούμε ότι είναι το τέλος που αρμόζει στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ευτυχώς Γιώργο στην περιοχή σε ξέρουν όλοι και θα έχεις προτάσεις από ομάδες που θα σε στηρίξουν μέχρι τέλους..

      Διαγραφή
  5. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε θα διορθώσει το ήδη μεγάλο λάθος αν βγάλουν μια ανακοίνωση, εκτέθηκαν

      Διαγραφή
  6. edeseos krima gia to palikari itane i simea ths omadas ola ayta ta xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kala re paidia ta paidia ths almopias kai ta matia mas den elegan autoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεγαλο λαθος να αφησεις τον ΚΑΠΤΕΝ της ομαδας σου να φυγει ετσι επειδη ενας προπονητης δεν τον ηθελε! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπτεν... ?Σημαία......?Ηγέτης...? Δεν νομίζω.Οτι γίνεται με λεφτά ή για τα λεφτά είναι απλά δουλειά....και όταν τελειώσει...σύνταξη...άσχετα αν θέλεις να δουλέψεις κιαλο ...για τα λεφτά. Σημαία,ηγετης,καπτεν είναι αυτος που σε χρήμα...χρόνο...ψυχή....πάθος Χωρίς να τον ενδιαφέρει ή Αντα μοιβη.

      Διαγραφή
  9. Οι διοικούντες έκαναν το αυτονόητο "σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν"! Τόσο απλά γιατί εδώ δε χωράνε συναισθηματισμοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δε χωράνε συναισθηματισμοί; Για το Champions League πρόκειται; Μιλάμε για επαρχιακή ομάδα που παίζει μια ζωή στα τοπικά και κάθε 20 χρόνια κάνει ένα θαύμα και ανεβαίνει για λίγο.
      Σαν πολύ μεγαλοπιαστήκατε. 30 άτομα είχε στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά την έχετε δει ΠΑΟΚ ή Άρης και έχετε απαιτήσεις.

      Διαγραφή
    2. Στην απόφαση της διοίκησης λείπει το συναίσθημα αυτό έγραψα! Ας τους κρίνει ο φίλαθλος κόσμος της Αλμωπίας!
      Και για να μην περνάμε λάθος μηνύματα είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής τον ήθελε στην ομάδα!

      Διαγραφή
    3. Εσύ 9:02 φαίνεται να ξέρεις ποιος δεν τον ήθελε δηλαδή;;;

      Διαγραφή
    4. Ναι ξέρω αν και δε θα έπρεπε αλλά θα στο πω: Ο φροντιστής της ομάδος δεν τον ήθελε!
      Για να σταματήσουμε την πλάκα όταν οι σημαίες των ομάδων κάνουν τον κύκλο τους δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα τις πετάμε σαν στημένες λεμονόκουπες!!

      Διαγραφή
  10. ο Λαζος που κουρευει το χορτο στο γηπεδο δεν τον ηθελε γιατι εκανε πολλες λακουβες οσο ειχε πολλα κιλα και τον φορτωνε με εξτρα δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.