Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προπονείται με τον Αλμωπό ο Μένιος, αλλά...


Στάσιμο παραμένει το θέμα της απόκτησης "πρώτου τερματοφύλακα" στον Αλμωπό μολονότι ο 25χρονος Αριδαιώτης Σίμος Μένιος , έχει μεν συμφωνήσει στο οικονομικό με την διοίκηση των "κυανόλευκων" και προπονείται κανονικά από την Δευτέρα με την ομάδα, πλην όμως δεν συναινεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής η προηγούμενη ομάδα του Προοδευτική. 

Η μεγάλη γεωγραφική απόσταση μεταξύ Αριδαίας και Κορυδαλλού μάλιστα δυσκολεύει το έργο της επικοινωνίας των δύο συλλόγων τετ α-τετ ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" για να απελευθερωθεί ο παίκτης.

Έτσι τόσο ο  Μένιος όσο και ο Αλμωπός παραμένουν στον "αέρα" ενώ ο σύλλογος του Νομού μεταγραφικά έχει να επιλύσει άλλες δύο εκκρεμότητες που αφορούν την απόκτηση φορ και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, που πρέπει να κλείσει επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου η ομάδα να ανέβει πλήρης στα "3-5 Πηγάδια" στις 6 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και τα πρώτα δυνατά φιλικά.

Τέλος ο Αλμωπός φέρεται να έχει προσλάβει για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων τον Αποστόλου, ο οποίος όμως έχει συμφωνήσει παράλληλα ως ...παίκτης με τον ...Εδεσσαικό και αυτό δημιουργεί προφανώς ένα ζήτημα ουσίας αλλά και γοήτρου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πηγή: anonym-filathlos.blogspot.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ξυπνήστε και πάνε πάρτε τον μικρό τερματοφύλακα απο Κρ Βρυσση ποιότητα και μεγάλη επένδυση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον μικρό της Κρ βρυσσης πάρτε τερματοφύλακα ειναι μεγάλη επένδυση !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τεραστια επενδυση ναι... θα παρει μεταγραφη στη Ρεαλ και θα γεμισει το ταμειο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήρατε προπονητή τερματοφυλάκων παίκτη άλλης ομάδας ; Πολύ καλή κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που τα σχολίασες με διαφορά 3 λεπτών δεν φαίνεται καθόλου ότι εισαι ο τερματοφύλακας της κρ βρύσης χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραγιαννιδης φτανει και περισευει..πολυ καλος τερματοφυλακας με μεγαλες προπτικες..ας παρουν εναν καλο για μικρο για δευτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.