Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίδειξη του Α.Σ ΠΕΛΛΑΙΟΣ στο πανηγύρι Πετριάς


Στα πλαίσια του εορτασμού της εκκλησίας Πετριάς όπου βρίσκεται ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής οργανώθηκαν και φέτος εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Νεα Γενια Πετριας στις οποίες συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Πετριάς "ΠΕΛΛΑΙΟΣ". 

Ο σύλλογος έκανε την εμφάνιση του με δύο τμήματα, αυτό του Καράτε και του Kick Boxing, παρουσιάζοντας τεχνικές αλλά και ολιγόλεπτους αγώνες μεταξύ των μαθητών των δύο αυτών πολεμικών τεχνών αντίστοιχα. 
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, πέραν του αναμενόμενου, καθώς επίσης και το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές μας άψογο. Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν ο κ. Πανετσίδης Νίκος (Ευρωπαϊκός Διαιτητής και προπονητής στη Βέροια), η κ. Χασιώτου Ειρήνη (Βαλκανικός και Εθνικός Διαιτητής, προπονήτρια στο Μακροχώρι), ο κ. Πανετσίδης Ανδρέας (Πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής στη Βεργίνα) και τέλος η κ. Πανετσίδου Βίκυ ( 4η στην παγκόσμια κατάταξη του Καράτε και 5 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης). 

Να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους, τους αθλητές του συλλόγου και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση 
Ο προπονητής 
Κίτσος Αντώνιος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.