Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεταγραφικά νέα του Εδεσσαϊκού


ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Παπαστεργίου.Ο ποδοσφαιριστής ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας.Ο καταξιωμένος επιθετικός έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου όπου και υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Ο ποδοσφαιρίστης γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1993.Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων αναγκάζοντας με τις εμφανίσεις του,τους ανθρώπους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Ακολούθησαν οι Αετός Σκύδρας,Τυληκράτης Λευκάδας,Λευκάδια,Μακεδονικός,Μουδανιά,Θερμαικός και τελευταία ο 'Αρης Αμπελειών.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις ο Γιώργος Παπαστεργίου δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστήμενος από την εξέλιξη της μεταγραφής του,στην ομάδα του Εδεσσαικού.Τον κέντρισε το ενδιαφέρον ότι έχει να κάνει με ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αλλά φυσικά και ότι έρχεται σε μια ιστορική ομάδα.'Εθεσε τους στόχους από την αρχή πολύ ψηλα κάνοντας λόγο για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.Θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον πιστέψανε,εύχηθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά ενώ κλείνοντας κάλεσε τον κόσμου του Εδεσσαικού να έρθει στο γήπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας να τον καλοσωρίσουμε και να του ευχηθούμε να έχει υγεία,επιτυχίες και φυσικά πολλά goal...
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΥΖΟΥΝΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΦΕΤΚΟΥ

Ο Εδεσσαικός προχώρησε πριν από λίγο σε δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις ενισχύοντας τόσο την αμυντική λειτουργία όσο και επενδύοντας στο μέλλον της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα ανανέωσε την συνεργασία του για ακόμα μια χρονιά με τον Γιάννη Ουζούνη.Ο σκληροτράχηλος αμυντικός της ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του,δεσμευόμενος να βοηθήσει στο μέγιστο στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Παράλληλα μετά από ένα χρόνο απουσίας καθώς είχε δωθεί με την μορφή δανεισμού στον 'Αρη Νησίου επέστρεψε στον Εδεσσαικό ο νεαρός ταλαντούχος Δημήτρης Σφέτκος.Ο 16χρονος άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλη την διάρκεια της χρονιάς αλλά και στο τουρνουά του Βερμίου που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της μεγάλης ομάδας.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ

O Eδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας του για μια ακόμα χρονιά με τον επιτυχημένο γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Δαρδανελιώτη.Ο καταξιωμένος γυμναστής είναι πτυχιούχος της γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στην αντοχή και την ταχύτητα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.