Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι απάντησε ο βουλευτής Πέλλας Γ. Σαχινίδης για τη στάση αποχής της Χρυσής Αυγής


Κατά την ψηφοφορία του νέου εκλογικού νόμου
Στερούμενος πειστικών επιχειρημάτων εμφανίσθηκε το περασμένο Σάββατο σε συνέντευξη του, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης. 
Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να εξηγήσει τη στάση αποχής που κράτησε το κόμμα του κατά την πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή για την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου, λέγοντας ότι ¨αν ψηφίζαμε ναι θα γινόμασταν ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αν ψηφίζαμε όχι θα γινόμασταν ουρά της ΝΔ¨. 

Επιπλέον, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν πήρε κάποια θέση επί του ζητήματος της απλής αναλογικής, καθώς ο τρόπος νομοθέτησης, με τη συνεχή κατάθεση τροπολογιών από βουλευτές, είναι απαγορευτικός για να εκτεθεί κανείς παίρνοντας θέση από την αρχή. 

Κύριε βουλευτά, δυστυχώς, τα ανωτέρω φθηνά επιχειρήματα δε δικαιολογούν την αδράνεια του κόμματος σας από το οποίο αναμέναμε, ως τρίτο σε δύναμη στη βουλή, να πάρει σαφή θέση για ένα τόσο θεμελιώδες στοιχείο του πολιτικού συστήματος, όπως είναι ο εκλογικός νόμος, δηλαδή ουσιαστικά ο τρόπος ανάδειξης των εκπροσώπων μας στη Βουλή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η αντισυστημική Χ.Α. την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια, αντί να πάρει θέση για τον εκλογικό νόμο!!! Το συνηθίζουν άλλωστε!!! Όταν είναι να βοηθήσουν τα αφεντικά τους τότε γίνονται λαγοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά την βαρυγδουπη δηλωση...!!τι τους δίνεται χώρο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.