Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κώστας Καπετάνος στη Νάουσα!


Σπουδαίο deal για τον ΦΑΣ Νάουσα, που συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Κώστα Καπετάνο!

Ο Πτολεμαδιώτης στην καταγωγή ποδοσφαιριστής, με πολλές παραστάσεις από επαγγελματικό επίπεδο είναι το νέο απόκτημα των «κυανολεύκων», οι οποίοι…τριτώνουν το καλό μετά τις μεταγραφές των Αγγελίδη και Κασμερίδη.

Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, το επίθετο «Καπετάνος» είναι από τα πλέον γνωστά καθώς οι αφοί Κώστας και Παντελής είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια

Ο ΦΑΣ Νάουσα συμφώνησε με τον Κώστα, έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα αλλά και με πρόσφατη εμπειρία από τα…τραχιά γήπεδα της Γ Εθνικής καθώς πέρσι αγωνίστηκε σε ΑΕ Καραϊσκάκης (14 συμμετοχές, 2 γκολ) και Κοζάνη (10 συμμετοχές, 2 γκολ).

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακού Βόλου, Άρη, Πανθρακικού, Κέρκυρας, Πανιώνιου, Ηρακλή και Κοζάνης, από την οποία ξεκίνησε τις επαγγελματικές του παρουσίες το 2000.

Έχει καταγράψει συνολικά 138 συμμετοχές και 9 γκολ στην Α Εθνική, 89 και 14 αντίστοιχα στη Football League και 35 αγώνες και 6 γκολ στη Γ Εθνική.

Πηγή: sportsup.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σαν το βαρύ πυροβολικό λαφαζανιδη Δεν έχει ο τύπος είναι φαινόμενο τον θαυμάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.